Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nexen abroncsok megbízhatóak?

Nexen abroncsok megbízhatóak?

Figyelt kérdés

Hogy egészen konkrét legyek

[link]

2019. szept. 2. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Volt Nexen abroncsom (made in Korea), egészen megbízható volt. Láttam már belőle made in China felirattal is, nem biztos, hogy az rosszabb lenne.
2019. szept. 2. 20:41
 2/6 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
32%
Biztosan jobb mint egy repedezett 10 éves márkás
2019. szept. 2. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:
2# Ez aztán a vélemény.
2019. szept. 2. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
29%

Én ezt az információt találtam róla a neten egy kis google keresés után:

"A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka 120 országban érhető el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak. A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll."

A leírtak alapján korrekt gyártónak tűnik.

2019. szept. 2. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:
13%

Nem hülyeség amit a kettes írt mert egy elöregedett guminál minden jobb!

Viszont a drágább gumit meg azért éri meg megvenni mert az tovább bírja.

Ergó lehet hogy most nem 50e-t kell kiadnod gumira hanem 70e-et de cserébe nem 5 év múlva kell cserélned hanem 7-8...

Én úgy vagyok vele, hogy ha valamin nem szabad spórolni akkor az a gumi.

Lehet sprorólni a motorolajon, max tönkremegy a motor, de ha a gumin spórólsz lehet Te halsz meg egy vészfékezés során!

Életem során sok autót vezettem és az a tapasztalatom, hogy a gumi hihetetlen sokat számít!!!

Egy tök gyenge autó is lehet dinamikus a kanyarban és megáll 5 méter alatt jó gumikkal míg egy prémium autó is lehet instabil a kanyarban gyenge gumikkal és rettentő féktávot kap az ABS miatt!

2019. szept. 2. 21:27
 6/6 A kérdező kommentje:

5# Teljesen megértem, de véleményt kértem, jelenesetben az abroncs márkáról, erre beköp egy ilyet,hogy minden jobb egy 10éves kopott abroncsnál. Attól mert igaza van az nem jelenti azt,hogy kapcsolódna ide a válasza.

Azért nem szeretnék kiadni 80 ezret mert a egy szezonban rakok bele hétszáz kilométert. ( Mellesleg azért az a 7-8 év jó ha a gyakorlatban megvan 5-6 év, kemény lesz az anyag és nem kopik stb)

Nem ragozom mert nem kapcsolódik a témához. Amennyiben érdemben hozzátud valaki szólni a kérdéshez akkor hajrá.

2019. szept. 2. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!