Meddig érvényes 2019-ben a kresz vizsga?
Tavaly augusztusban kezdtem a kreszt és októberben vizsgáztam sikeresen, de négy sikertelen forgalmi vizsgán vagyok túl és jelenleg nem vezettem két hónapja.
Úgy hallottam két éven van rá, a neten meg azt olvastam egy. Most nagyon megijedtem. !!!!!
Tényleg egy év 2019-ben a kresz vizsga érvényessége? :'(
A tanfolyam kezdésének dátumától számolva, egy éven belül kell sikeres KRESZ vizsgát tenni (ez megvan neked)
A KRESZ vizsga napjától számolva 2 éven belül kell forgalmi vizsgát tenni (ez érdekel most), ha nem sikerül elévül az egész.
Ötödik forgalmi vizsgán két vizsgabiztos lesz hátul, ha az a vizsga sem sikerül PÁV-ra kell menned.
Rosszul tettem fel a kérdést valóban.a forgalmi vizsga érdekelt.
A volt oktatómat megkérdeztem a két oktatóról, már nincs ilyen azt mondta.
Nagyon félek, nagyon sok kudarc van a hátam mögött. Szépen vezeték de a vizsgán levegőt nem kapok, olyan pánikba kerülök és semmire nem vagyok képes.
Folytatni akarom másik oktatóval, de nem tudom magam rávenni mert félek a következő bukást, kudarctól, netán a Páv miatti depressziótól. Nagyon le tudta rontani az önértékelésemet. A záróvizsgámon ennyire nem izgultam mint ezeken.
Nem tudnál valami tippet ajánlani nekem ? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!