Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy alakulnak a költségek,...

Hogy alakulnak a költségek, ha szegedről kamionokkal hozok fel Budapestre cuccot, vagy egy hatalmas uszállyal?

Figyelt kérdés
2019. aug. 27. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Mivel rendszeres teherhajózàs nincs ebben a viszonylatban, elég sok egyedi költséggel kellene számolnod, plusz ugye függ attól is, mit szeretnél szállítani. Naposcsibe esetén kis túlzással tyúk vagy pörkölt lesz belőle, míg hajóval Pestre ér, az acélbugának viszont semmi baja nem lesz. Ám nagyobbacska transzformátort simán lehet, hogy még olcsóbb is vízen szállítani, mert nincs annyi szerelnivaló és adminisztráció vele.
2019. aug. 27. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
#1-esnél a pont!
2019. aug. 27. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:

nem értem hogy lehetne uszállyal bármit is pestre szállítani szegedről, mikor nincs vizi összeköttetés? :D

Amúgy szerintem a hajózás itthon halott dolog, nálunk van kikötő a dunán, de csak gabonát hoznak ide meg visznek, és vagy gabonás uszályok mennek itt vagy turistahajók, mást semmit se szállítanak itt, nem tudom hogy egyáltalán lenne-e lehetőség rá.

Ott északon biztos van hajóforgalom, nyugatról jönnek a nagy konténerhajók meg kitudja még miket szállítanak, de itt délen a fű se nő. (mert hát Szeged ugye elég délen van)

2019. aug. 29. 00:46
 4/7 anonim ***** válasza:

akkor áruld már el nekem hol a francba megy folyó / folyam szegedről pestre ?!

[link]

Az hogy a tisza felmegy szolnokig, és majd onnan pestre te átfuvaroztatod az más, te nem ezt mondtad. Nézd meg a dunát, az közvetlen pestten megy át, de szegedről?

2019. aug. 29. 02:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Tisza belefolyik a Dunába......

Szegedről le az összefolyásig, majd fel a Dunán Pestig.

Szerintem így lehetne, bár nem vagyok hajózási szakember.

2019. aug. 29. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
hát még mindig sokkal reálisabb, mint pl. így: [link]
2019. aug. 29. 19:38
 7/7 A kérdező kommentje:
de ha mindenképpen országon belül akarsz maradni, arra is van megoldás: [link]
2019. aug. 29. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!