Hogy alakulnak a költségek, ha szegedről kamionokkal hozok fel Budapestre cuccot, vagy egy hatalmas uszállyal?
nem értem hogy lehetne uszállyal bármit is pestre szállítani szegedről, mikor nincs vizi összeköttetés? :D
Amúgy szerintem a hajózás itthon halott dolog, nálunk van kikötő a dunán, de csak gabonát hoznak ide meg visznek, és vagy gabonás uszályok mennek itt vagy turistahajók, mást semmit se szállítanak itt, nem tudom hogy egyáltalán lenne-e lehetőség rá.
Ott északon biztos van hajóforgalom, nyugatról jönnek a nagy konténerhajók meg kitudja még miket szállítanak, de itt délen a fű se nő. (mert hát Szeged ugye elég délen van)
akkor áruld már el nekem hol a francba megy folyó / folyam szegedről pestre ?!
Az hogy a tisza felmegy szolnokig, és majd onnan pestre te átfuvaroztatod az más, te nem ezt mondtad. Nézd meg a dunát, az közvetlen pestten megy át, de szegedről?
Tisza belefolyik a Dunába......
Szegedről le az összefolyásig, majd fel a Dunán Pestig.
Szerintem így lehetne, bár nem vagyok hajózási szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!