Ha automatavàltóval vizsgàzok, akkor nem vezethetek robogót sem manuàlis vàltóval?
Lábváltóst is vezethetsz, nem csak kézi váltóst és automatát.
(A manuális kézit jelent, és a Rigán, Verhovinán kívül nem nagyon tudok kézi váltós segédmotort)
Jelenleg manuálison tanulok, de az oktatóm le akar rólam húzni 80-120 ezer forintot, hiába fizetette már ki velem a vizsgadíjat is(konkrétan azt mondta, hogy amíg nem fizetek neki x forintot, addig nem enged vizsgázni), nekem a jogsi meg sürgős lenne, mert nyakamon van egy új iskola, új munkahely, költözés(120 kilométerrel arrébb), szóval miután elköltöztem átiratkozom egy másik autós iskolába és kifizetem inkább egy normális oktatónak ezt a pénzt, és levizsgázom automataváltón, mert szerintem egy hozzám hasonló kezdőnek hatalmas áldás a manuállal ellentétben, de köszönöm a hasznos válaszod, kedves utolsó.
Majd a későbbiekben levizsgázom manuálon, szerintem ez nem a világvége.
Váltós robogót szerintem utoljára a 60-as években gyártottak.
Szóval ha az AM kategóriádhoz is beírják a 78-as korlátozást, az sem tragédia.
A Simson robogót még a 80-as évek végén is gyártották.
De ma is akadnak kínai csodák négyfokozatú körváltóval a robogó kategóriában. Sőt asszem a Hondának is van ilyenje.
Ha megvan a b akkor megkapod az am-et is és így bármely 50cm3-nél nem nagyobb 45km/h-nál nem több végsebességgel rendelkező "motort" vezethetsz pl 1998 aprilia rs50 (NEM SR!) Amúgy autóban H váltó van általában, a motor meg vagy automata vagy szekvenciális váltóval rendelkezik
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!