Ez szerintetek jogos volt? Forgalmi vizsgáról van szó.
Szerintem amúgy általában ha valakit beírnak vizsgára és az oktatója emelt fővel mutatkozik vele nem vezethet olyan szarul. Max túlizgulod.
Szerintem ha normális kerek mondatokban megfogalmazná, megindokolná miért is gondolja hogy "szarul vezetek" talán még el is tudnánk róla emberi módon diskurálni.
Amúgy sem hiszem hogy ha valaki tanuló, annak már profin kéne nyomatnia. Lassan indulok oké.. óriási probléma, a sok jogsis suhancnál meg már alap a gyorshajtás.
Az a baj ha megbuktatnak ilyen hülyeségek miatt pl. ugye meggyőződtél a lámpa tényleg zöld e nem pedig pl nem állsz meg stoppnál, azért tényleg buktathatnak, na akkor csak utána jutnak eszedbe a dolgok amiket még a védelmedben mondhattál volna a vizsgáztaónak miután vége és elmentél és átgondoltad. Én ha visszapörgethetném az időt arra, biztos jobban megvédtem volna magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!