Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Aki leváltotta az oktatóját,...

Aki leváltotta az oktatóját, miért?

Figyelt kérdés
25 órát vezettem. Az oktató lába még szinte mindig rajta van a pedálokon, nehezen tudom így megítélni, hogy önmagamtól hogyan vezetek. Ez normális? Megfordult a fejemben, hogy a harminc óra vagy az első vizsgám után elmegyek máshoz, mert olyan érzésem van, mintha nem önállóságra tanítana. Tapasztalt valaki ilyet? Ha váltottál oktatót, mi volt az oka?
2019. aug. 13. 10:02
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Szóval 25 órát levezettél úgy, hogy folyamatosan segített az okatató? Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mikor megetsz önállóan?
2019. aug. 13. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért váltottam le, mert egy idegbeteg, kibírhatatlan alak volt. Már második alkalommal kivitt a forgalomba, aztán valami ordenálé stílusban szanaszéjjel szidott, hogy milyen béna vagyok. Mitől vezetnék jól két rutinpályán eltöltött óra után? Látszott rajta, hogy halálfélelme van, szinte láttam rajta, hogy a szíve majd kiugrik a helyéről. Még kanyarodni sem hagyott egyedül, mindig a kormány felett volt a keze. Ezzel csak úgy felstresszelt, hogy már nekem is halálfélelmem lett és teljesen megutáltam az egészet. A negyedik alkalom után leváltottam.
2019. aug. 13. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
94%
Az első találkozásunk előtt én ott vártam őt, ahol megbeszéltük,ő viszont máshol várt engem, és még én voltam a hibás. Az 1db rutinpályás órán oda se figyelt, hogy mit csinálok, csak fejtette a keresztrejtvényét. A forgalomban ordenáré bunkó stílusban üvöltözött velem, a legcifrább káromkodásokkal illetve csapkodással fűszerezve. Láncdohányzott a kocsiban. Életem egyik legjobb döntése volt lecserélni.
2019. aug. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!