Aki leváltotta az oktatóját, miért?
Figyelt kérdés
25 órát vezettem. Az oktató lába még szinte mindig rajta van a pedálokon, nehezen tudom így megítélni, hogy önmagamtól hogyan vezetek. Ez normális? Megfordult a fejemben, hogy a harminc óra vagy az első vizsgám után elmegyek máshoz, mert olyan érzésem van, mintha nem önállóságra tanítana. Tapasztalt valaki ilyet? Ha váltottál oktatót, mi volt az oka?2019. aug. 13. 10:02
1/3 anonim válasza:
Szóval 25 órát levezettél úgy, hogy folyamatosan segített az okatató? Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mikor megetsz önállóan?
2/3 anonim válasza:
Azért váltottam le, mert egy idegbeteg, kibírhatatlan alak volt. Már második alkalommal kivitt a forgalomba, aztán valami ordenálé stílusban szanaszéjjel szidott, hogy milyen béna vagyok. Mitől vezetnék jól két rutinpályán eltöltött óra után? Látszott rajta, hogy halálfélelme van, szinte láttam rajta, hogy a szíve majd kiugrik a helyéről. Még kanyarodni sem hagyott egyedül, mindig a kormány felett volt a keze. Ezzel csak úgy felstresszelt, hogy már nekem is halálfélelmem lett és teljesen megutáltam az egészet. A negyedik alkalom után leváltottam.
3/3 anonim válasza:
Az első találkozásunk előtt én ott vártam őt, ahol megbeszéltük,ő viszont máshol várt engem, és még én voltam a hibás. Az 1db rutinpályás órán oda se figyelt, hogy mit csinálok, csak fejtette a keresztrejtvényét. A forgalomban ordenáré bunkó stílusban üvöltözött velem, a legcifrább káromkodásokkal illetve csapkodással fűszerezve. Láncdohányzott a kocsiban. Életem egyik legjobb döntése volt lecserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!