Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Gyalogos GPS-t szeretnék de...

Gyalogos GPS-t szeretnék de nem tudom hogy milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Olyan gps-t keresek amivel a tömegközlekedést megtudom egyszerűsíteni Magyarországon és külföldön is!

Én IGo8 szoftverre gondoltam (mert elég híres) de nem tudom hogy tömegközlekedés és vagy gyalogos funkció? És ha megveszem a hivatalos szoftvert az után még kel valamit fizetnem? Ingyen lehet frissíteni? Esetleg a tömegközlekedési pontok is megvannak benne?

Személy szerint az nagyon jó lenne hogy pl a gps mondaná hogy fordulj jobbra majd szállj fel a X. buszra :D

Készülék téren meg az elvárásom nem nagy.. Használható legyen,ne legyen nagyon lomha és bírja is a töltés a használatott. Nah meg persze ha IGO8-a jó szoftver nekem akkor tudja kezelni rendesen.

Válaszokat,ajánlásokat előre is köszönöm!

Még annyi hogy ha valaki javasol szoftvert vagy készüléket akkor lehetőleg linkeljen és írja is le hogy miért...

2010. júl. 12. 15:20
 1/6 A kérdező kommentje:
"Én IGo8 szoftverre gondoltam (mert elég híres) de nem tudom hogy tömegközlekedés és vagy gyalogos funkció?" van e benne?
2010. júl. 12. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:

az Igo8 szoftverben van gyalogos mód, bár ezekkel az autós gps-ekkel az a gond hogy nem sokáig bírják az akksiuk mert nem erre lettek tervezve

[link]

2010. júl. 12. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
ha van iphone telefonod, akkor a "smartcity" nevű progit tudnám ajánlani. BKV-ra tervez útvonalat, akár GPS alapján is. felolvasni jelenleg még nem olvassa, de az instrukciókat kiírja. megtalálod weben is:www.smartcity.hu
2010. júl. 12. 23:22
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezek a Garmin kütyük jóknak tűnnek. Külföldi utcákon könnyen ellehet pl egy dakota 20-assal navigálni?

Iphone telefonom sajnos nincs pedig ez jó kis proginak nézki.

2010. júl. 13. 00:23
 5/6 anonim ***** válasza:

16:53 vagyok

Nem tudom mert még ilyenekre nem használtam garmin túra gps-t.

Nekem egy Nokia 5800 XM telóm van és ha egy vársoban keresgélek valamit akkor azon használom a gps-t. Egy mobiltelefonnal lehet hogy jobban jársz.

2010. júl. 13. 16:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen épp ma ezen gondolkodtam hogy egy "olcsó android telóba kéne fektetnem.
2010. júl. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!