Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Uj. Utvonalterv.hu oldalról...

Uj. Utvonalterv.hu oldalról kell útvonaltervet nyomtassak egy elszámoláshoz és nem sikerül. Tud segíteni valaki?

Figyelt kérdés
Vagy az indulási címet nem lehet beírni, vagy az érkezésit, de ha sokadjára sikerül mindkettőt, akkor amikor rákattintok a részletekre egy másik km távolság jelenik meg és a célnál egy közelítő célpont ("x város környéke"). nekem ennél pontosabban kell. A honlapon nincs elérhetőség, tőlük nem tudom megkérdezni.
2019. júl. 8. 14:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Opera böngészővel használtam, direkt, mert írják, hogy a reklámblokkolókat kapcsoljuk ki. Ebben a böngészőben van, méghozzá hatásos.

Például, a GYK

Firefox esetén: [link]

Opera esetén: [link]

Az ellenszegülésem ellenére, rendben működött.

Egyből sikerült a beírás: [link]

A részletekre kattintás után: [link] (ez csak az eleje, nem akartam nagyon lekicsinyíteni a képet).

A nyomtatás választása után: [link] (próbaképp, a 3. oldalt ki is nyomtattam.)

Annyit tudok írni, hogy van olyan viszonylat, amire kifogástalanul működik. Azt nem tudom, hogy nálad pontosan milyen esetben, mi a gond.

2019. júl. 8. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!