Sikerult a forgalmi vizsgam es holnaptol mehetnék okmány irodaba. Egyedul szuleim nelkul kivalthatom a jogositvanyt?
Figyelt kérdés
2019. júl. 2. 12:33
4/8 anonim válasza:
17 éves voltam, és Anyával mentem, de nem kellett semmit aláírnia csak ott volt. De 3 nap mire felviszik a rendszerbe. Mondjuk nekem a legutóbbi jogsit 1 nap alatt feltették mert szólt az autósiskola a nkh-nak, hogy siessenek mert beiratkoznék kövi lategóriára. Rám is néztek ijlyedten, mondom nyugi! Már fönn vagyok a rendszerbe.
5/8 anonim válasza:
Egyedül menj, és mint felnőtt jogsitulajdonost fognak kezelni. Anyukád már ilyen ügyben nélkülözhető.
A személyid, lakcímkártyád, és pénzt vigyél.
6/8 anonim válasza:
„és pénzt vigyél” ← 2019-07-02 16:10 # 5
Ha tudod, hogy éppen venni akar valamit odamenet, vagy visszafelé.
A vezetői engedély első alkalommal történő kiváltása már 2016. január 1. óta illetékmentes, azaz, ingyenes.
7/8 anonim válasza:
Vagy 400Ft-ot vigyél majd magaddal azért! Egy monstert venni kell.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 15 eves vagyok AM re vizsgaztam
2019. júl. 3. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!