Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Alváz szám, valami nem stimmel?

Alváz szám, valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
Helló, nemrég vettrm
2019. jún. 28. 19:57
 1/3 A kérdező kommentje:

*bocsi, előbb elküldtem.

Nemrég vettem egy autót. Casco - t szerettem volna rá kötni, ki is jött egy férfi fotózni. Adott előzetesen telefonon egy ajánlatot, el is fogadtam. Pár nap múlva hívtak, hogy majdnem 150 ezerrel többe kerülne az éves casco - m. Elvileg, amit a rendszer mutat nekik az alváz szám alapján, nem stimmel a valódi felszereltséggel. Tehát több minden van az autóban, mint "gyárilag"

. Erről én nem tudok semmit, ez valós így? És miért van ez? Nem adnak hozzá az alvázszámhoz plusz azonosítót vagy valamit, ha tesznek az autóba pl tolatótadart?

Köszi előre is!

2019. jún. 28. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján mi sem tudunk okosabbat mondani - ellenőrizd le magad, hogy az alvázszám tényleg olyan felszereltségű autóhoz tartozik-e, mint amire te kértél ajánlatot. Mindenesetre egy típus két felszereltsége között ritkán szokott akkora különbség lenni, hogy az 150 ezer forintos többlet biztosítási költséget jelentsen, szóval az is lehet, hogy át akarnak vágni.
2019. jún. 28. 20:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Kértem máshonnan ajánlatot, érdekes, ott is kb ugyan annyi az éves biztosítás díja, mint az előző biztosító első ajánlata. Lehet csak tényleg le akartak húzni. Ez durva amúgy.
2019. jún. 28. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!