Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Egy 2003 Renault megane 1.9...

Egy 2003 Renault megane 1.9 dci 88 kw autora mennyit kellene fizetni ha csak uzembentartoival hozom el az autot?

Figyelt kérdés
Mi lenne az összes költség? Itt valóban sokkal kevesebb mint a renses at iratas? Es eredet vizsgara sem kellene vinnem? Ismerostol venném az autot.
2019. jún. 11. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Fogalomzavarban vagy: ha üzembentartó leszel, akkor nem vettél semmit, nem lesz tied az autó. A tulajdonos ugyanúgy eladhatja majd később, ha úgy akarja.

A biztosítás meg független ezektől, számít az életkorod, a lakóhelyed, stb.

2019. jún. 11. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

"Mi lenne az összes költség?"

Annak az autónak vége van...

Normál esetben az autó tulajdonosa nem azért költ az autójára, mert muszáj, hanem azért, hogy megfelelő állapotban tartsa. Amikor az a kérdés, hogy mennyibe is fog kerülni, annak szinte egyenes kpvetkezménye lesz, a szervizen spórolás.

A kérdésedre a pontos választ kalkulátorokban keresd, ne itt.

Kalkulátorokkal kiszámolhatod az adminisztrációs díjakat, de a szerviz... azt ki fogja fizetni?

2019. jún. 11. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen ügyeskedő Géza vagyok ! :D :) csak ismerőstöl lett volna igy nem lett volna fontos ,hogy a tulajdon jog rám szálljon , mert megbizható. nyilván amin ezen spóroltam volna is ment volna a nagy szervizre.. de végül nem vettem meg mert átirás előtt még kiderült , hogy 5 liter olajat eszik 10 ezer km alatt.. igy hagytam az autot.
2019. jún. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!