Véletlen felmentem az autópályára, több mint 2 hónap után értesítettek, van kibúvó?
Március 22-én véletlen felmentem az autópályára, de az első lehetőségnél le is jöttem. Nem volt matricám, és nem is vettem egy órán belül se (akkor még nem tudtam róla hogy van ilyen).
Azóta eltelt egy bő 2 hónap, és ma kaptam meg a levelet.. Úgy tudom, hogy van valami "15 napon belül ki kell küldeniük az értesítőt" szabályuk, esetleg valahogy megúszhatom a büntit?
Válaszokat köszönöm.
Köszi mindenkinek a kommentet, értem, fizetek, nincs mese.
Nem rossz szándékból akartam kibújni, pusztán a kocsira sokat fizettem már a hónapban.. És nem, nem szabálysértésért, pusztán porlasztócseréért..
A GPS vitt amúgy fel.
A szabályokat is ismerem, csak mikor mentem, követtem a GPS-t akkor néztem hogy "hűha, ez most fel fog vinni? Ugye nem?" és felvitt. A jogsim is megvolt ekkor egy hónapja kb. Nem ismertem a környéket, nem mertem nem másfelé menni, mint amit a GPS mond.
Köszi mindenkinek megegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!