Baranyai Máté András kérdése:
El tudom így adni az autót?
Figyelt kérdés
Vettem egy autót egy barátomtól, de nem tudtuk eredetvizsgáztatni mert szerelőnél volt a kocsi, aki elhúzta az egészet hónapokig. Így átírni sem tudtam még, viszont lenne rá vevőm. Ha ő sem adta le az eladást okmámyirodában meg én sem, akkor el tudom ugy adni, mintha az uj vevő tőle venné meg?2019. máj. 10. 10:48
1/5 anonim 

válasza:

Elvileg el, mert így sehol nincs nyoma az eladásnak.
Viszont a biztosítást ki fizette eddig? Senki?
2/5 anonim 

válasza:

Ha senki se adta le az adás-vételit, akkor nincs nyoma a vételnek, így a barátodé ugyan úgy az autó, amit vagy Ő tud eladni, vagy írtok egy binaco adás-vételit, amivel meg nem könnyű eladni egy kocsit. De ha megvan már rá a vevő, akkor a barátoddal ezt tudja intézni, neked igazából ha nem lett leadva a papír semmi közöd a kocsihoz.
3/5 A kérdező kommentje:
Biztositónak lehet leadta az adásvételit, az gáz?
2019. máj. 10. 12:37
4/5 anonim 

válasza:

Normális ember nem veszi meg...
Kifogja fizetni a biztosítónál a fedezetlenségi díjat?
5/5 anonim 

válasza:

"Biztositónak lehet leadta az adásvételit, az gáz?"
Te kötöttél rá biztosítást, mint vevő???
A "lehet" nem elég.
Mert ha leadta, és azóta nincs rajta biztosítás, akkor akár a forgalomból is kivonhatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!