Vennék egy TK-s autót. De sajnos a papírjai megvannak. Hogy tudnám úgy megvenni, hogy ne kelljen a kozel 90. 000-es átírást kifizetnem?
8-aska_-Az legális ,ha egy létező keleti személynek eladod hivatalosan papíron,de attól még az itthon marad és a te udvarodon.Megveszi ez a nevére és te kifizeted,a volt tulaj meg leveteti a nevéről,te pedig otthon szétbontod.Semmi illegális nincs benne.
Az az illegális,ami ezután történik,hogy írtok egy dátum nélküli adás-vételit a motorról.Csak le kell vámoltatni utána,reg.adó, stb papírok az okmányirodába és csak így építhető be amiben számok vannak.De,ha csak motorkód van,akkor simán beépíthető minden gond és adás-vételi nélkül,ha egyezik a kód.
11: Ne terelj. Semmi ilyen nincs írva amit próbálsz belemagyarázni, csak hogy bizonygasd az igazad. Akkor legyen igazad, és le van zárva.
Egyébként mindig azok jönnek a szövegértéssel, akiknek arról sincs gőzük, amiről ők beszélnek, de hajtják az igazukat. most akkor megadom ezt az örömöt.:)
Az sincs benne,hogy nem karja.Szóval a motort kiakarja dobni,mert nem írta bele?Én csak a következményit írtam le ,ha mégis be szeretné építeni.
Tényleg gondok vannak és nem csak a szövegértésben.
Én a vitát lezártam veled.
Ez nem vita, hanem sértődött kislányos hiszti és személyeskedés a részedről, mert valaki nem esik hasra és nem bólogat, ha hangzatos szavakat írsz.
Ez már annyira izzadságszagú, hogy már már szánalmas:
"Az sincs benne,hogy nem karja.Szóval a motort kiakarja dobni,mert nem írta bele?"
Mert ugye donorautót csak a motor miatt lehet megvenni.
A motorról ugye meg nem lehet felhasználni az alkatrészeket, mint hengerfej, főtengely, meg a motortörzsön kívül tulajdonképpen minden.
Abba meg már bele sem érdemes menni mivel nem volt téma, hogy ha a motor kellene neki, motor nélkül le lehet adni bontásra, csak akkor pénzért veszik be, de talán olcsóbb mint 90 ezer.
Azért még érdekelt volna, hogy milyen extrém sztorit fantáziálnál bele a kérdésbe, hogy bizonygasd az igazad, de hát sajnos befejezted a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!