Gki igazolvány? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék kamionozni megvan a C kategóriás jogosítványom kezdeném a c+e kategóriát és arra gondoltam vele párhuzamosan csinálnám a GKI igazolványt is. A kérdésem az lenne, hogy ha C kategoriaval elkezdem a GKI tanfolyamot az érvényes lesz a C+E kategóriás jogosítványomhoz is ?2019. febr. 16. 12:18
1/9 anonim válasza:
A GKI teherautóra vagy buszra szól, a pótkocsival nem foglalkozik.
2/9 Beviz Elek válasza:
Igen, én is E előtt csináltam GKI-t.
3/9 anonim válasza:
De miután megcsinálod az E kategóriát, ki kell újra váltani a GKI igazolványt, amiben benne lesz az új kategória is. Vagy szólsz az autósiskolánál hogy csak miután megvan az E kategória, akkor csináltassák meg a GKI igazolványt.
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat. Akkor már ugrok is neki a GKI képzésnek.
2019. febr. 17. 08:46
5/9 Beviz Elek válasza:
Azt sem kell, a jogsiba belekerül egy kód ami jelzi hogy az E-re is érvényes a GKI.
6/9 anonim válasza:
de kell, mert a GKI igazolványon ha csak C lesz feltüntetve akkor kétlem hogy az okés dolog lenne... nekem 10k volt a gki kártyára a +E betűt odanyomtatni :D (kártya csere).
Amúgy csak megjegyezném, hogy a taxisoknak is kell gki, legalábbis a gki vizsgán kamionosok voltak, buszosok és taxisok.
7/9 anonim válasza:
Taxisoknak nem GKI van. Személyszállítói vizsgát kell tenniük. GKI az minimum C1 vagy D1 kategória, attól függ áruszállító vagy személyszállító. Taxi az meg B kategória.
8/9 anonim válasza:
hát ez nem tudom milyen vizsga volt a taxisoknak, de helyismeret is volt benne bőven, ami a személyszállításra nem biztos hogy vonatkozik :D
9/9 anonim válasza:
Mindegy, az a lényeg hogy az nem gki. Egyébként hülyeséget írtunk mindketten, nem kell új gki kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!