Hogyan lehet LEGÁLISAN kocsim, ha nincs lakcímem?
Mondjuk a lakás eladva. Munkám miatt jórészt külföldön vagyok, de idehaza akarok kocsit tartani, mert amikor hazajövök, kell családi okok miatt, tehát nem akarnám eladni.
Szóval miután eladom a lakást, és megszűnik a lakcímem, hogy maradhat meg a gépem?
Senkim nincs akihez bejelentkezhetnék kamura. Az eladáson SOKAT buknék, kivinni esélytelen.
Köszönöm a válaszokat!!!

Igaz az eredeti kérdésre nem tudok hivatalos választ, viszont nem értem.
Úgy tűnik, nagyrészt külföldön vagy, és elég rövid idő amíg itthon vagy.
Így hirtelen sokkal logikusabbnak tűnik a rövid itthon töltött időre inkább bérelni. A súlyadó meg a biztosítás megspórolásából meg is lenne a bérleti díj, arról nem is beszélve hogy még tartani is kéne valahol.
Az eladáson hogy bukhatsz sokat? Nyilván saját értékén adhatod el, nem?

Kellene egy ideiglenes lakcím és kész.
Szülők? nagyszülők? testvér?

a tárolóhelyet jelented be...az nem jó? esetleg üzembentartóival egy rokon, szülő..?
passz..ha van időd ballagj be a kormányhivatalba, és ott kérj tanácsot. Tuti, hogy segítenek.

Legálisan eladod a lakást, és legálisan nem jelentkezel ki onnan, megmarad a lakcímed.
Itt csak az a cink, hogy ha küldik a leveleket, azt hogyan oldod meg, se szerintem erre tudsz átirányítást kerni egy postafiókra.
7.-nek.
1.: Az új tulaj kijelentene, ha kiderülne, és nem is akarok cigánykodni.
2.: A posta átirányítás megoldva.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!