Egyedül is elintézhetem? Nagynénémtől átvettem az autóját de nem irattuk át.
Átíratni nem tudod, mert se üzembentartója, se tulajdonosa nem vagy az autónak. Viszont levelezési címnek megadhatjátok a te címedet, így hozzád fognak érkezni a csekkek (csak a postás is tudjon róla).
Miért nem fizeted átutalással? Banknak mindegy, kinek a számlájáról érkezik a pénz, csak rendben legyen a hivatkozási szám.
Basszus! A mai világban már mindenki tudja, hogy a kötelező úgy a legolcsóbb, ha egy évre előre elutalod!
És még menned sem kell utána negyedévente!!
Most ezt nem értem:
"mivel az én nevemen van már autó az övén meg csak az, hogy a biztositás továbbra is az ő nevén megy"
SZóval te vagy a tulajdonos, ő meg az üzembentartó???
Vagy te nem szerepelsz sehol az autó papírjain? Akkor miért írod, hogy a te neveden van? De akkor mit nem írattatok át???
Ha az előbbi, akkor besétálsz egy okmányirodába, visszavonod az üzembentartóit, és máris te leszel az üzembentartó, mint tulajdonos.
Kicsit kusza a leírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!