Melyik biztosító a legolcsóbb?
pl:netrisk
Szépen kikalkulálod és megtudod,hogy NEKED melyik biztosító ajánlata lesz a legkedvezőbb
Sajnos évek óta ez a tendencia a biztosítóknál. Mind emel minden évben.
Hiába lépsz feljebb a bónusban.
Ettől függetlenül érdemes lehet egy kalkulációt indítani a netrisk.hu- n.
Ha ez vígasztal amúgy ausztriában havi szinten kéne ennyit fizetnünk egy kisautó biztosításáért.
Ennél lejjebb nem mész!
Minden biztosító emel, a korosztályod által okozott károkra kifizetett javítási díjaknak megfelelően.
Ja, hogy te meg én nem okozunk balesetet?
Nem számít, mi akkor is többet fizetünk, mások helyett is!
Ne haragudj, de a kérdésed megválaszolhatatlan. Kinek, mikor, melyik; nagyon sok adattól függ. És attól is, hogy melyik biztosító mikor, mely jellemzők alapján szeretné elüldözni, vagy éppen csalogatni a szerződő partnereket.
A00-tól B10-ig nekem is évről évre nőtt a díjam, hiába nem okoztam soha életemben balesetet; sőt, nekem sem okoztak. És, sok-sok éve B10-ben tartózkodva is, évről évre nő.
Az utóbbi 10 évben kétszer váltottam, mert évek után egyszer csak nagyon durván (egyik esetben majdnem 50%-os) emelt díjat ajánlottak. Pedig, nálam, semmi sem változott. Váltással is emelkedett, de csak 1-3%-kal.
Ahol most vagyok, jövőre az ötödik évet kezdem; számomra a legolcsóbb. A fiam is ennél a biztosítónál volt két évig, kis emelgetések voltak, a harmadik évre nagyot emeltek (persze, váltott), miközben nekem, ugyanannál a biztosítónál csak pici emelés volt.
Kizárólag annyit tehetsz (minden új biztosítási év előtt megteszem), hogy valamelyik alkusz oldalon (akár többen is) kiszámoltatod; a lehetséges biztosítóknál, sorba szedve mutatják a díjakat. (netrisk, CLB, biztosítás stb.). Csak így tudod meg, hogy számodra és akkor melyik a legkedvezőbb díjú. De az nem marad örökös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!