Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lehetséges, hogy ilyen drága...

Lehetséges, hogy ilyen drága legyen a kötelező?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves középkategóriás Ford 1.8 as benzinmotorral. Azt hiszem 115le. Régen volt autóm ezért A0 ba sorolnak és csináltam egy kalkulációt semmi extra futás stb 128ezret hozott ki évesre casco nélkül. 30 éve van jogsim és nem voltam soha balesetokozó. Megyeszékhelyen lakom. De ezt nagyon soknak tartom.
2018. nov. 10. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%
Öregkorban már lassulnak a reflexek, romlik a látás, romlik a hallás, ezért vállalnak kevesebb kockázatot a biztosítók. Én azt mondom, hogy a legolcsóbb helyen kell szerződést kötni, mert egyik sem jobb a másiknál. Mindegyik azt nézi, hogy hogyan több pénzt bezsákmányolni, de amikor perkálni kell, akkor mind jönnek a kifogásokkal.
2018. nov. 10. 21:04
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
A biztositok nem hasrautesszeruen szabjak meg az arakat. Sajat karstatisztikak vannak igy aki egy kockazatosabba tartozik annak tobb mint aki nem. Tovabba van hogy egy celcsoportnak direkt jobban emelik hogy kevesebbel kelljen szerzodni.
2018. nov. 11. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!