Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Uzembetartovaltas evfordulo...

Uzembetartovaltas evfordulo elott?

Figyelt kérdés

Biztositasom evforduloja 07.28. Sajnos elneztem es ket nappal kesobb mentem igy ugyanannyi maradt a biztositasom mint tavaly. Negyedevesre kertem meg a fizetest most fog lejarni november elsejen az elso kifizetett negyedev.

Ha a tulajdonos en maradok es az uzembetartoit valtoztatunk maga a biztositasom osszege kevesebb lesz.

Kerdes hogy evfordulo elott lehet modositani CSAK uzembetartot? A biztositas minden ugyanaz marad.

A masik kerdes idovel kulfoldre koltoztem de az uzembetarto valtashoz szukseges papirokat kitoltottem otthon, azzal hogy intezik. Nelkulem a forgalmi miatt nem lehet, de meghatalmazassal forgalmi atirast intezhetnek a nevemben?

Ui: csak egy felvilagositasra varnek holnap elso dolgom lesz hogy hivom a biztositot konkret valaszokert.

Koszi

2018. okt. 28. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet mivel biztosítási szempontból olyan mintha eladnád. Tehát a biztosítás sem fog úgy maradni, teljesen új lesz, akárhol.
2018. okt. 28. 14:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt!

Nem, a tulajdonos en maradok igy az eladashoz nem hasonlithato mar csak azert sem mert en kellek hozza ha az uzembetarto eladna!

De lehet en ertettem felre ahogy irtad, koszi meg egyszer a valaszod sokat segitett! Holnap erdeklodok mindenkepp!

2018. okt. 28. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
A tulaj te maradsz valóban. Csak éppen az üzembetartó fogja fizetni a biztosítást, adót, büntit, ha gyorshajt,stb .
2018. okt. 28. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!