Hogyan vihetem át a bónuszom?
Figyelt kérdés
Két autóm van. A régit (B2) most adom el a héten, így marad az új autóm, aminek a biztosítása A0-ba lett kötve.
Hogyan vihetem át a bónuszaim? Külön kérnem kell az új autóra kötött biztosítómnál vagy autómatikusan átviszik?
Egyébként mindkét autó biztosítása ugyanannál a társaságnál van.
Illetve átvihetem-e egyáltalán a bónuszom ha az eladás előtt két hónappal koccantam egy a régi autómmal melyet a biztosítóv 50-50% arányban hibásnak ítélte meg mindkettőnket. A másik fél kifizetése megtörtént a bónusz jövő évtől (gondolom) csökkenni fog.
#autó #biztosítás #kár #kötelező #gépjármű #kocsi #kötvény #Bonus-Malus fokozat #felelősségbiztosítás #kárszám
2018. okt. 23. 17:55
1/1 anonim válasza:
Megkapod a torlesertesitot amin rajta van az auto fokozata. Ezt beviszed vagy atkuldod a megfelelo helyre es ravezetik a masikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!