Papír nélküli Enduro motorom papirozasa lehetségessé tehető?
Motorom egy 400as ktm Enduro minden megtalálható rajta ami a közúti forgalomba kellene , világítás , index stb. csak nincsenek papírjai
Hallottam egy olyan lehetőségről hogy köröztetni kellene a rendőrségen Az alváz számom 2 hónapig és ha nem lopott elkezdhetem a papirozasat. Valós lehet ez a művelet a Kpm-nélkül? A motorom alváz számát ha le kérdem a ktm szalonban nincs hozza tulaj kapcsolva aki kihozta volna a gyárból , névtelenül vettek meg
Pedig a legegyszerűbb megoldás, hogy megkeresed a korábbi tulajt és kreáltok adásvételi láncot, amivel el tudod indítani a dolgot.
Nem is értem miért vesznek emberek papírok nélküli járműveket...
A javaslatomnak nincs köze a forgalombahelyezéshez...
De ilyen egyedi eset úgy működnek, mint a tuning, éppen milyen kedve van a helyi NKH-s baromnak. Menj be személyesen, keresd meg az illetékes személyt és neki mondd el. Lehet, hogy tud mondani olyan megoldást ami kevésbé fáj.
Vagy add el a francba és tanulj a hibádból, nem szabad papír nélküli sz*rokat összevásárolni, csak bontásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!