Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha van egy segédmotoros...

Ha van egy segédmotoros jogsim (M) és a robogóm papíron 45km/h-val megy, de meg van bütykölve és megy 90el is! Ebből lehet valamilyen bajom?

Figyelt kérdés
Van egy robogóm, papíron 45km/h a végsebessége és M kategóriás jogsim van! És a törvény szerint ilyen jogosítvánnyal minden olyan jármű vezethető amelynek a motorjának a hengerűrtartalma nem haladja meg az 50ccm-et és végsebessége nem több 45km/h-nál! Na de az enyémnek a motorját megbütykölték és így 80, 90et is simán viszi! Ebből ha igazoltatnak stb. lehet valamilyen kellemetlenségem??
2010. jún. 17. 12:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
előző: 45! -.-"
2010. jún. 17. 19:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Tegnap este összekapartünk egy fiatal srácot a XXII.kerületbe, mert 14 évesen egy Gilera Runnerrel kb 110-el belerohant a szalagkorlába.Nem sok esélye volt az életben maradásra, de iszonyat nagy szerencséjére megúszta egy kettős nyílt lábszártöréssel, medencetöréssel és egy csuklótöréssel.Az apja kérdezgetett, hogyan történ(hetett) meg az ő kicsi fiával,olyan jól motorozik...Nem szóltam semmit,mert nagyon szomorúvá tett maga a tudat, hogy eg fiatal srác lehet,nem fog normálisan járni egész életébe.Nem véletlenül találták ki a 45km/h.Ha gyorsabban akarsz menni, ahoz más jogosítvány kell.Éppen ezért, és az ilyen esetek miatt én pl nagyon nagyon szigorú vagyok a robogósokkal és az olyan 80/125 ccm motorosokkal,akik M es jogsival szaldgálnak 80-90el a városban.

Ne haragudjatok, és le lehet húzni a százalékot is, de ez a véleményem. Egy műszaki bevizsgálás az eredménye annak, ha találkozunk.És pénzbírság,eltiltás,ha még egy kávával lelocsolt összegyűrt vámpapírt lobogtatsz,hogy ez igen is ötvenes,akkor okirat hamisítás.Gondolkodjatok el egy kicsit.

üdv:egy motorosrendőr,akinek van gyereke, és a gyerekének van robogója, ami 45-el megy.

2010. jún. 17. 21:41
 13/16 anonim ***** válasza:

multkor pörgettem ki faluhelyen 90ig a motort ;-)

a legkeményebb amit láttam eddig az volt hogy gyereket elkaptak, és iylen szaron pörgették a motort, ami meg vagy 180 at mutatott.

2010. jún. 17. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Jah nekem meg M-es jogsim van és 125/50es motorom az azért kicsit durvább büntetést kapnék érte ha elkapnának... DE: nem megyek városon belül 80 v 90el nem egykerekezek közben ( nemis tudok )városon kívül is a max a 90. Én ilyen higgadt motoros vagyok...

17/F

2010. jún. 21. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
a motorosrendőrnek aki néhánnyal előttem szólt igaza van. inkább büntessen meg mindenkit mint hogy belehaljanak. amíg nincs gond addig nyugodtan száguldoznak, ha meg gond van akkor meg bárcsak ne tették volna. nem egy embert halt már bele ilyenekbe. a motor sokkal veszélyesebb mint az autó, a legkisebb esésnél is komoly baj lehet.
2010. jún. 24. 00:57
 16/16 anonim válasza:
Ez egy fasság... ennyi erővel a kocsik amik mennek 210-el tiltsák be tegyékpadra lőjjék tarkón a tulajdonost??? Istenem. Nekem is robogóm van és simán viszi a 100at de nem vagyok olyan őrült, hogy annyival is menjek mindig. A városba is a kocsik 50-60al mennek ígyis letolnak az útról, ha most mennék a szar kínai 50es 4T-vel az árokba kötnék ki. GONDOLKODJATOK!! Aki meg be megy a kávédarálóval az árokba 110el az ÍGY JÁRT!! Miért kell mindig a rendes embereket ba*sztatni. IStenem.
2010. jún. 24. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!