Ha van egy segédmotoros jogsim (M) és a robogóm papíron 45km/h-val megy, de meg van bütykölve és megy 90el is! Ebből lehet valamilyen bajom?
Tegnap este összekapartünk egy fiatal srácot a XXII.kerületbe, mert 14 évesen egy Gilera Runnerrel kb 110-el belerohant a szalagkorlába.Nem sok esélye volt az életben maradásra, de iszonyat nagy szerencséjére megúszta egy kettős nyílt lábszártöréssel, medencetöréssel és egy csuklótöréssel.Az apja kérdezgetett, hogyan történ(hetett) meg az ő kicsi fiával,olyan jól motorozik...Nem szóltam semmit,mert nagyon szomorúvá tett maga a tudat, hogy eg fiatal srác lehet,nem fog normálisan járni egész életébe.Nem véletlenül találták ki a 45km/h.Ha gyorsabban akarsz menni, ahoz más jogosítvány kell.Éppen ezért, és az ilyen esetek miatt én pl nagyon nagyon szigorú vagyok a robogósokkal és az olyan 80/125 ccm motorosokkal,akik M es jogsival szaldgálnak 80-90el a városban.
Ne haragudjatok, és le lehet húzni a százalékot is, de ez a véleményem. Egy műszaki bevizsgálás az eredménye annak, ha találkozunk.És pénzbírság,eltiltás,ha még egy kávával lelocsolt összegyűrt vámpapírt lobogtatsz,hogy ez igen is ötvenes,akkor okirat hamisítás.Gondolkodjatok el egy kicsit.
üdv:egy motorosrendőr,akinek van gyereke, és a gyerekének van robogója, ami 45-el megy.
multkor pörgettem ki faluhelyen 90ig a motort ;-)
a legkeményebb amit láttam eddig az volt hogy gyereket elkaptak, és iylen szaron pörgették a motort, ami meg vagy 180 at mutatott.
Jah nekem meg M-es jogsim van és 125/50es motorom az azért kicsit durvább büntetést kapnék érte ha elkapnának... DE: nem megyek városon belül 80 v 90el nem egykerekezek közben ( nemis tudok )városon kívül is a max a 90. Én ilyen higgadt motoros vagyok...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!