Tegnap Egerben parkoltunk a Barkóczy utcán található K&H parkoló előtt, a tábla szerint 1 órát lehet itt maximum parkolni, mi kevesebb mint 30 percet voltunk távol kb, mégis mire visszaértünk megbírságoltak?
Figyelt kérdés
Állítólag valahogy jelezni kellett volna, hogy mikor érkeztünk egy (taxis mondta), érdemes e fellebezni a bírság ellen, vagy meg lehet-e valahogy úszni a lapon az van hogy helyszíni bírság, ez az objektív felelősség alá esik vagy sem?
Mi jóhiszeműen úgy gondoltuk, hogy ők majd figyelik ki meddig parkol akár kamerán, akár valaki figyeli, most ha én kiírom egy papírra, hogy mikor érkeztem, és mondjuk 5 percet siet az órám és odajönnek megnézni 2 perc múlva, akkor megbírságolnak, hogy későbbre raktam ki vagy mi, mennyire hiteles egy általam írt papír vagy kirakott óra?
2010. jún. 16. 09:55
11/18 A kérdező kommentje:
Értem, szóval akkor ha én vezettem az autót, és nincs jövedelmem, akkor ha vállalom közmunkára ítélnek, és a jelenlegi büntetést kell ledolgozni, vagy addig már felemelkedik 4000 Ft-os helyszíni bírság?
2010. jún. 16. 13:57
12/18 anonim válasza:
Ezt kell ledolgoznod. De igazából nem tudom mit fognak veled csinálni, mert a 4000-et elég nehéz ledolgozni úgy, hogy 5000/nappal megy. Engem 8000-re büntettek és nekem is csak egy nap közmunkát szabtak ki, mert a kettőhöz ugyebár 10000-es bünti kell.
13/18 A kérdező kommentje:
És ha megjön a büntetési csekk mint kell írnom, hogyha én közmunkát akarok csinálni, mert nem tudom kifizetni a büntetést?
2010. jún. 16. 21:11
14/18 A kérdező kommentje:
Egyébként az érdekes, hogy utánna néztem ennek a parkoló tárcsa használatát jelző kresz táblának és nem az volt a parkolót jelző P tábla alatt, hanem az automatát jelző cucc, illetve hogy maximum 1 óra alatta, ezzel nem lehetne valamit kezdeni?
2010. jún. 17. 00:28
15/18 anonim válasza:
Javaslom gyorsan keresd ki egy online KRESZ szabályzatból...... és az egészet érdemes átnézni, felfrissíteni mielőtt közveszélyesek lesztek.
16/18 anonim válasza:
amúgy ne tudom mi ez a nyavalygás itt 4000 forint miatt... Aki fenn tud tartani egy kocsit, az nehogy már belepusztuljon 4000 Ft büntibe...
17/18 anonim válasza:
Szerintem is akik fenn képes tartani 1 éves költséget, azoknak NEVETSÉGES ezen parázni.
18/18 anonim válasza:
Kicsinyesség, engem is szórakoztat.
Mellesleg KRESZ-ből égés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!