Egy éve lejárt a motorom müszakija. Megbuntethetnek, ha felülök rá, és elvsizem a 3km-re levő mühelybe, hogy levizsgáztassam?
Figyelt kérdés
szeretném megspórolni a trailert, meg az amúgyis körülményes lenne.#motor #müszaki viszga
2018. máj. 27. 11:27
1/6 anonim válasza:
Ha elkapnak biztos.
Kérj útvonalengedélyt.
2/6 A kérdező kommentje:
Létezik ilyen? azt hol tudom igényelni, és mennyibe kerül?
2018. máj. 27. 11:35
3/6 anonim válasza:
persze, okmányirodában, pár ezer forint.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ülj fel rá és vidd el addig, kb 1 az 1000hez az esélye hogy lesz rendőr és még meg is állít. Én is pontosan így csináltam pár hónapja és semmi se. történt..
5/6 anonim válasza:
Persze, szerinted az a jármű közlekedésre alkalmasságának van bármi kapcsolata a távolsággal?
Más kérdés, hogy ha nem főút akkor kb kutya nem fogja észrevenni. Mondjuk szerintem ha szabályosan akarod intézni könnyebb egy utánfutót bérelni 1 órára, mint okmányirodázni, de ez már ízlés dolga
6/6 anonim válasza:
akkor van szopás, ha a vizsgahelyen elkérik az útvonalengedélyt, hogy lebélyegezzék.
nem kell tarailer, elég egy útvonalengedély.
de próbáld meg, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!