Ha veszek egy utánfutót milyen költségeim lesznek? eredetiségvizsgálat x évente műszaki kötelező súlyadó és milyen szervizdijjakra lehet számitani intenziv de nem túlterheléses használat mellett?
Ha nincs túlterhelve, törve, akkor minimális probléma van velük. Nekem pár évente ki kell cserélni az elektromos csatlakozót, egyszer kellett az első, felhúzható kereket szerelvényestül, az izzók foglalata el szokott oxidálódni. A gumiknál nagyon fontos, hogy legyen mintájuk, ha megcsúszik menet közben, az egész szerelvény felborulhat a vontatóval együtt. A gumi elöregedésével veszít a teherbíró képességéből, egy menet közbeni defekt nem nagy élmény.
Nekem mechanikai probléma még nem volt a 10 év alatt, egyedül az, hogy az első kereket elfelejtettem felhúzni, a kátyús földúton leért és elgörbült a leengedő cső.
Alkatrészt bármelyik autósboltban lehet kapni, nálunk van egy utánfutó gyártó cég is, azoknál szoktam venni hozzá mindent.
Kötelező biztosítás is kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!