Lehet ebből később probléma? Bővebben lent.
Üdv!
Vettünk egy kis benzines rohangálós autót.
Megcsináltam most netrisken a biztosítást, meg is kötöttem, kinyomtattam, aláírtam, bescanneltem, visszaküldtem..
Viszont!
Most vettem észre, hogy a forgalmiban az autó kategóriája N1 vagyis "N1 kategória: Áruszállító gépkocsik, legfeljebb 3,5 t műszakilag megengedett legnagyobb össztömeggel."
Én viszont sima személygépkocsira kötöttem, "normál" használat mellett.
Egy 2 személyes opel corsáról van szó, 3 ajtós, ráccsal ellátva és rendesen kialakítva tehát nem sufnituning.
És nem áruszállításra lesz használva, már ha a 2 zsugor ásványvíz annak számít...
Vagy néha-néha ha esetleg az ember venne pár zsák kukoricát akkor egyértelmű, hogy ebbe tennénk bele nem a másikba amiből alig lehet kivenni!
Akkor ennyi erővel az is lehetne áruszállító!
Nos akkor most, hogy is van ez?
Lehet ebből gond és még most változtassam meg a szerződést vagy ne foglalkozzak vele?
Csak mert gondolom N1 kategóriában sokkal de sokkal drágább lenne a biztosítás is.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ez van, ilyen a világ. A céges ügyfeleknek minden drágább. Nem tudni miért.
Drágább a:
Bankszámla
Telefon, Net stb előfizetés
Biztosítás
Onnan lehet több pénzt lenyúzni. Teher gépjárművel pedig a cégek szoktak közlekedni.
Ennyi, ez van.
Hát ja, ez van :)
Olcsón hozzájutottunk, pár dolgot kell rajta javítani de könnyen javítható és olcsó hozzá az alkatrész ezért vettük.
A franc se olvasott utána, hogy ez tgk :D
személygépkocsira levizsgáztatni meg annyi pénz meg macera, hogy totál nem éri meg, inkább akkor bukom azt a 20e ft-ot a biztosításra
Előző vagyok.
Mármint úgy értettem, hogy tehergépkocsi-ként éri meg használni, annak akinek van vállalkozása. Személygépkocsi-ként nem.
Magánszemélynek viszont így ráfizetés az egyéb költségek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!