Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Töb kérdésem is van jogositván...

Töb kérdésem is van jogositványal kapcsolatba? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
mi kel a jogositvány hoz tök amatör vagyok
2010. jún. 11. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsősorban pénz. Nézz ki egy tanfolyamot, és menj el, fizess be rá. A többit majd elmondják menet közben.
2010. jún. 11. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte semmi.Erre van az autóiskola.

Iskolába se úgy mész, hogy tudsz írni olvasni.

Csak ne legyél szinte vak, legyen lábad és kezed.Meg még 1-2 apróság.

2010. jún. 11. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én leírom neked tejesen, mivel én se szerettem, amikor majd jaj majd ott elmondják dumákkal lekoptattak.

Gondolom B kategóriában gondolkodsz.

A sorrend változhat!, de lényegében így lesz.

Jelentkezel tanfolyamra.

28 óra az elmélet.

Kresz vizsgára jelentkezéshez kell egy fénykép, orvosi alkalmassági, kresz vizsgadíj igazolás(amit adnak lapot róla), elvileg a legtöbb sulinál az első kreszt a suli intézi, ha megbuksz akkor neked kell jelentkezni.

Kell egy orvosi alkalmassági igazolás + egy EÜ vizsga, amit bármikor csinálhatsz, mivel lényegtelen, hogy mikor lesz meg, csak meglegyen, tehát akár kresz előtt is lehet sztem.

Sikeres(ez azért fontos) kresz vizsga után választasz egy oktatót. (És kapsz egy "könyvet"/kartont amiben benne vannak az eredményeid, abba ne menjünk bele, hogy mivel érdemes tanulni.)

Vele gyakorolod az alapdolgokat beállás, megfordulás, tehát a rutin vizsgára ez 9 óra + az alap dolgokat, tehát a gépjármű ellenőrzése indulás előtt.

Sikeres rutin után jön a forgalom, ami 20 óra, ebben elvileg! kéne lenne mindennek, de én azt mondom csak városban gyakorolj, nem kell ilyen hülyeség, mint városon kívül, mivel ott lényegesebben könnyebb közlekedni, ha belül megtanulsz, már kint is tudsz.

Sikeres forgalmi után 2-3 nap mire megcsinálják a papírokat és viszed a lapodat és az EÜ vizsgát, majd itt adnak egy igazolást, amivel tudod végre a jogsit megcsinálni.

2010. jún. 11. 13:35
 4/4 A kérdező kommentje:
ahha hát ez nem semi köszi:)
2010. jún. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!