Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Parkolóhelyről tolatva nekimen...

Parkolóhelyről tolatva nekimentem az allo autonak, se rendor se biztosito nem lett hivva. Lefotozta a szemelyimes lakcimem, elkerte a szamom a karosult? Mi bajom lehet ebbol?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy en vagyok a hibas, sajnos olyan helyre akartam beparkolni, ahova az autom nem fert be, idoben eszrevettem de a tolatasnal bizony az ott szabalyosan parkolo autonak nekimentem. Benne ult a pasi, kiszalltunk, en leparkoltam odebb. Visszamentem megneztuk a bal tukrenek lett egy kisebb baja, egy kis res lett a tukor es a kaszni kozott.

Teljesen sokkot kaptam, azt se tudom milyen auto volt, mennyibe kerul egy tukorcsere, azzal riogatott, hogy arra az autora rettentoen draga a tukor. Eletem elso ilyen esete, gyeren kivilagitatlan sotet utcan, a karosult eleinte akart rendort aztan megsem. Megkerdezte, hogy elismerem e a hibam mondom persze.

Azt mondta, lefotozza a szemelyimet lakcimkartyam es holnap keres ha komoly javitasi osszege lesz a tukornek.

Utolag mit tehetek? Biztosito igy is fizet, ha teszem azt 200 ezres kar keletkezett?

Es ha a tulaj irrealis magas osszeget mond?

Es ha atadom neki a penzt, amiben megegyezunk akkor irassak vele papirt?

2018. febr. 8. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy biztos a tolatásban, akkor inkább szállj ki és nézd meg mi a helyzet, nem szégyen az.

Egyébként ha irreális összeget mond, akkor simán letagadhatod az egészet, mivel nem írtatok semmilyen papírt, így nem tud bizonyítani semmit.

2018. febr. 9. 01:19
 12/18 anonim ***** válasza:

A biztosító fog áttenni egy másik csomagba.

Ami lehet hogy sokkal több lesz az éves díj.

Az autót , a hibát is le kellet volna fényképezni.

2018. febr. 9. 07:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Te készítettél fotókat?

Unixauto.hu Megnézed a komplett tükör árát +15.000 fényezés. Ha ennél többet követel, vagy nagyon drága a tükör, akkor megmondod, hogy biztosítóval akarod rendezni. Kitöltitek a beétlapot és viszitek a biztosítódhoz

2018. febr. 9. 07:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Nem csinaltam se fotot se semmit, nagyon megijedtem. Tudom hibas vagyok, sajnos.

Nagy hapsi volt eloszor neg uvoltott es rendorrel fenyegetett, en meg fiatal csaj vagyok, hat elegge bepanikoltam 😕

Ma kiderul, hogy fel hiv e.

Nos igen nem irtunk semmilyen papirt, de az osszes szemelyes adatom nala van, es ket cigarettazo jarokelo vegignezte. Ha pechem van akkor a szomszedai voltak, mert a 2 ember es o is abba a haztombe mentek be. En meg ott dolgozom. Igy nehezkes lesz letagadni.

Nagyon kivancsi leszek irok mindenkepp nektek, hogyan alakult.

2018. febr. 9. 08:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Letagadni nem kell, te voltál a hibás, ez van. Ezt be kell nyelni. Erre van a kötelező biztosítás.

De tényleg nézd meg, mennyibe kerül egy tükör. Én azt javasolnám, hogy ha reális összeget kér, akkor fizesd ki zsebbe. Ha nem tudod, akkor írjatok betétlapot, de semmi más trükközésbe ne menj bele (majd hoz számlát, meg részletekben kifizeted és hasonlók...)

2018. febr. 9. 11:00
 16/18 A kérdező kommentje:
Rendben, ugy lesz. Odafigyelek majd ra!
2018. febr. 9. 14:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem keresett az ember. Megnyugodtam 😊
2018. febr. 9. 18:57
 18/18 anonim ***** válasza:
még hívhat... és miért ijedtél meg hogy rendőrt hív? Hívjon csak.
2018. febr. 10. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!