Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vannak itt Irorszagban vagy...

Vannak itt Irorszagban vagy Angliaban elo magyarok? Fontos!

Figyelt kérdés
Sziasztok. Csaladommal Irorszagba koltoznenk hamarosan de sajnos nagyon elvettek tole a kedvem az auto biztositas miatt. 40 eves vagyok. 11 eve van jogsim. Bonusz 1-ben vagyok es allitjak kinnti ismerosok hogy ezekkel a feltetelekkel evi 12ezer euro a biztositas. Ez majdnem evi 4 millio forint. Ez igaz? Angliaban is igy van? Mert tegnap olvasgattam es egy 21 eves csajnak kb evi 1000 fontot szamoltak ki. Akkor Irorszagban hogyan lehetne 12 ezer euro? Legyszives irjatok akik ott eltek vagy tudjatok ezt,mert teljesen elkeseredtem. Igy meg sem eri kulfoldre koltozni. Koszonom a valaszokat elore is.

2018. jan. 31. 06:06
1 2
 11/11 anonim válasza:

Na most itt nem autó biztosítás van. Nem az autódra van biztosítás mint otthon hogy kötelező, hanem a sofőrnek van biztosítása arra a kocsira, hivatalosan azt a kocsit más nem is vezetheti csak ha benne van additional sofőrként más is.

A biztosítást itt több cégnél meg lehet érdeklődni sőt online is megtudod nézni kalkulátorral.

Mivel nem ír jogsid van ( 55 euro írré tenni nem nagy cucc) veszélyt jelentesz a közutakra hiszen nem vezettél még ebben az országban hiába biztonságosan vezettél máshol itt nem szóval úgy vesznek mint kezdőt. Majd ehhez hozzá jön milyen régi a kocsi ha 10 évnél öregebb akkor ismételten veszélyt jelent mert "műszakilag" nem olyan király mint egy új autó ami baromság mert pl a toyota camry-nk otthon veterán autó tökéletesebb állapotban van mint némelyik nem 10 éves kocsi idekinn. szval a biyztosításnál nézik ír e a jogsid vezettél e ír utakon mióta van jogsid milyen öreg a kocsid. Majd kalkulálnak egy éves díjat aminek részleteit havonta fizeted 5000 euros biztosítás már sok. Javaslom csekkold le neten a car insurrance cégeket és így jobban tudsz kalkulálni.

2018. szept. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!