Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ilyenor mi történik?

Ilyenor mi történik?

Figyelt kérdés

Ma felhivott egy olaszországi telefonszámról egy nő,h köszönni h az autóján hagytam a telefonszámom,mert h nekimentem az autójának,én meg mondtam h nem tudom miről beszél,én nem is mentem sehova az autómmal,erre elkezd bunkoskodni h akkor hivja a biztositot,és lerakta. Én ilyen esetben mit tudok csinálni? Én hetek óta nem használtam az autót. Lesz ennek vmi következménye? Kéne aggodnom? Nem csináltam semmit,mégis kissé parázok.

Válaszokat előre is köszönöm.

2018. jan. 11. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon csalás szaga van!!!!
2018. jan. 11. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
dehogy kell, semmi se lesz. KAMU
2018. jan. 11. 18:50
 3/5 anonim válasza:
100%

Nyugi. Van egy jokesphone nevű androidos app.

Ezzel lehet tréfás telefonhívásokat küldeni. Egy automataval beszéltél, előre felvett hangfelvétellel.

Detto ugyanezt kaptam a kedves batyamtol.

Vicces volt. Kérdezz körbe a barátaid között mert valaki vicces kedvében járt.

2018. jan. 11. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
igen,tényleg vicc volt,egyik pihentagyú barátom volt :)
2018. jan. 11. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ettől függetlenül feljelenteném a rendőrségen csalás gyanúja miatt. Tudod kivel szórakozzon!
2018. jan. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!