Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » M2 kategóriába nektek mennyire...

M2 kategóriába nektek mennyire jön ki egy évre a biztosításotok?

Figyelt kérdés
Volt egy balesetem . A0 bol át tettek következő évre M2 kategóriába. 22 éves vagyok 4 éve van jogsim . Egy kis Opelre 213.000 Ft ra jött ki az éves biztosításom . Szerintetek ez normális?

2017. dec. 18. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
nézz meg online kalkulátorokat
2017. dec. 18. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Csak a kíváncsiság kedvéért megnéztem, lehet, hogy találsz olcsóbbat is, fordulj alkuszhoz vagy nézz meg egy kalkulátort. De van olyan biztosító, aki több, mint 1 MFt-ot kérne érte...
2017. dec. 19. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Alkuszhoz semmiképp, aljas dög az összes, kivétel nélkül :D Csak a haszonra mennek, és nem arra, hogy neked jó legyen. Amég lehet mond fel a biztosítást, és köss egy másik helyen, és a malus olyan mint a bonus, nem kell átvinni. Legalábbis idén még nem köteleznek rá. Januártól, automatukusan rárakják a szerződésedre, ha van a neveden bonus vagy malus. De esetleg az üzembentartói jog átírása után kérj meg egy hozzátartozódat, hogy kössön Ő biztosítást a kocsidra, amit fizetsz neki.
2017. dec. 26. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!