Ha Magyarországon, egy ideiglenesen kivont külfüldi okmányos autót megveszek, akkor menni időm van, hogy honosítsam az autót?
Utánnaolvasgattam, hogy E rendszámot kérhetek rá, ahoz milyen pappírok kellenek?
Azt ithon, az okmányirodában intézhetem. Elvileg fél évig érvényes, de addig az NKH-s forgalmit sem kell megcsináljam?
Azért lenne fontos, mert jelenlg csak az autóra van pénzem, és ezeknek a költségeit mennyi időm van befizetni? Az auto Svéd pappíros. Milyen okmányoknak kell lnnie?
Előre leírom, nem tudom, mi kell a svéd autókhoz. Gondolom az, ami a némethez, forgalmi és törzskönyv, vagy ilyesmi, vagyis az okmányai. Természetesen a kétnyelvű adásvételi, a ténylegesen az okmányokban szereplő eladó és a vevő közt.
Az E rendszámot sosem jártam körbe.
A baj inkább az, ha nincs pénzed kifizetni a járulékokat, akkor van-e pénzed a kocsit fenntartani? De ez a te dolgod.
Az E rendszám amúgy nem csak EU-n kívülről származó autóra váltható ki?
A Svéd rendszám rajra van az autón. Vagy azt a tulajleveszi?
Haza, vagy az NKH- hoz hogyan vihetem az autót? P-s rendszámmal? Azt magánszemélyként is tudok igényelni, vagy bérelni, vagy útvonal engedéjjel, vagy esetleg trailerrrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!