Autóbehozatal külföldről. Saját kezűleg, vagy inkább erre szakosodott cég által?
Figyelt kérdés
Németországból szeretnék autót behozni.
Találtam cégeket, akik ezzel foglalkoznak, de árat nem kértem még tőlük.
Van olyan, aki már hozott be? Érdemes nekilátni egymagam, vagy érdemesebb ezzel megbízni profikat? Mekkora anyagi vonzata van, milyen buktatók, nehézségek akadhatnak?
Köszönöm!
2017. dec. 4. 15:46
1/5 anonim válasza:
én 10000% hogy nem bíznám másra, mint ahogy eddig se tettem, pedig nem vagyok autószakértő. és eddig eggyel se nyúltam mellé...
2/5 anonim válasza:
Inkább magad intézd és egy ismerős hozzáértővel menj ki körülnézni . Akkor olcsóbb átnézed az eredeti állapotban és adnak a tulajok kiegészítőket . Nepper felszámol mindent a hibákat elrejti lefújja de az intézkedést már elintézte ami bele van drágán kalkulálva . Olaszo. középső részéről is érdemes behozni mert ott nincs tengeri pára sem tél ...
3/5 anonim válasza:
Inkább valamilyen ismerőssel, akit tényleg ismersz, de ha nincs ilyen, akkor céggel. Mert ha saját magad mész ki úgy, hogy nem ismered az országot, olyan szinten ráfizetsz, hogy nem igaz (ki kell utazni, aludni kell valahol, kajálni kell, ide-oda járkálni, ezek hatalmas költségek).
4/5 A kérdező kommentje:
Ismerős(rokon) van kint, és szívesen segít is bármiben.
Azt hallottam, hogy ezt céggel intéztetni irtózatos nagy pénz.
Meg már rémtörténeteket is hallottam, hogy mégsem a kiválasztott autót kapta az ügyfél, csak hasonlót. Stb.
2017. dec. 4. 17:49
5/5 anonim válasza:
Mit jelent az az irtózatosan nagy pénz? Mert 100 ezer körül már hirdetnek ilyesmit és 300 körül már ismert nepper is megteszi neked trélerezéssel, mindennel. Ha elkezded összeadni, hogy mibe kerül mire kimész, eszel-alszol, rendszámot intézel, biztosítást kötsz, majd hazafurikázol egy ismeretlen állapotú autóval (és esetleg mégis tréleren kötsz ki), esetleg még az idődet is hozzászámolod, máris megéri. Kivéve, ha keresed a kalandot, akkor intézd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!