Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Elvesztett nyugdijas utazási...

Elvesztett nyugdijas utazási igazolványt hogy lehet pótolni? / A karikás bélyegzőset /.

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ellátottak utazási igazolvány a neve.

Az előoldali tájékoztatójában ez szerepel:

„AZ UTALVÁNY NEM PÓTOLHATÓ!” (A „NEM” szó vastagítással van kiemelve.)

Ha meggondolod, logikus is. Sehol sincs nyilvántartva, hogy hány lehetőséget használt el valaki. Ha betelik, egyszerűen bejelentené, hogy elveszett, és kapna újat, újabb kedvezmény-lehetőségekkel.

Egyébként, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság 2017. november 1-jétől beolvadt a Magyar Államkincstárba. A beolvadás következtében 2017. november 1-jétől már a Magyar Államkincstár jár el központi nyugdíjbiztosítási szervként.

Ha gondolod, ott lehet próbálkozni.

Itt találhatók az ügyfélszolgálatok: [link]

Tetszés szerinti településnévre kattintás után láthatók elérhetőségek, ügyfélfogadási idők.

2017. nov. 5. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm. Gyanitottam, hogy igy van. Sajnos nem látom rajta, hogy nem pótolható, mert nincs meg. De még keresek, van két hetem az utazásig.Ha nem lesz meg, el kell menni kocsival, mert a jegy drágább. Pestiek vagyunk. Lehet, hogy azért a Kincstárat megkérdezem, oda van regisztrációm, mert köztisztviselő voltam. Még egyszer köszönöm.
2017. nov. 5. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Valóban nem pótolható, kivéve, ha ellopták, és van róla rendőrségi jegyzőkönyv. Köszönöm.

Jó hir, megtaláltuk egy fiók mélyén.

2017. nov. 8. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!