Szerdan forgalmi vizsga?
Miért buktál meg először?
Légy nyugodt,ne ijedj meg,ha valami nem sikerül.(Én 1. percben megakadtam,beültem az autóba,és nem tudtam elindulni(-behúzott kézifék) Már majdnem a sírás kerülgetett,mégis összeszedtem magam,lenyugodtam,és újra gondoltam mi lehet a baj. Egy rossz szót nem szólt érte.) Nekem mindig mondta az oktatóm,hogy addig kell próbálkozni,ameddig a vizsgabiztos nem szól. Parkolás pl. ha nem sikerül,és elhasználtad a 2 javítási lehetőséget is,de az vizsgabiztos még egy szót sem szólt,akkor tessék nekiállni a 3. javításnak. Semmit nem veszthetsz vele, viszont néhány vizsgabiztos simán továbbenged,ha 3.-re ugyan,de szép szabályosan kijavítottad.
A tükörbe ne a vizsgabiztost nézegesd,mert sokat ronthat a teljesítményeden ha meglátsz egy mogorva arckifejezést.
Vizsgán rá kell játszani a fejforgatásra,tükör nézegetésre,az tetszik a vizsgáztatónak.
Indexekre nagyon figyelj,gyakori bukás,kanyarodás előtt tükörbe néz,oldalra fordul.
Zebrákat már messziről nézegesd,ha biciklis jön,ugyan nem kell átengedned,de általában a zebra előtt fél méterrel pattan le a bicikliről,gyalogossá válik és meg is buktál :( Pont ezért,számíts rá,hogy leszáll a bringáról!
STOP tábla vonalánál megállunk,bármi történjen.
Igyekezz pörgősen vezetni,tartsd az 50-et,ahol lehet,nem kell azért 40re beállni,mert vizsga van. Körforgalomba behajtás előtt,szimpla elsőbbségadás táblánál nem kell megvárni a világ túlsó feléről érkezőt,ha lehet menni,nem jön senki,nyugodtan mehet a kettes,nem kell mindig megállni és 1-esből indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!