Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Bpestről Ausztriába indultunk...

Bpestről Ausztriába indultunk autóval, hajnalban még Bp. En megvettem a magyar ill. az osztrák autópálya matricát, sajnos csak a megérkezésünknél vettem észre, hogy az osztrák matricát elfelejtettem kiragasztani. Számíthatok e büntetésre ezek után?

Figyelt kérdés
Természetesen rögtön felragasztottam és visszafelé már kint volt a matrica a szélvédőn. Blokk megvan a budapesti vásárlásról így tudom igazolni, hogy a matricám meg volt véve csak sajnos az én feledékenységem végett nem került kihelyezésre.

2017. aug. 14. 12:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"amikor beszarik a rendszer és nem működik, addig ők vígan tudnak venni matricát"

A telefonod ad e neked matricát?

2017. aug. 14. 15:34
 12/23 anonim ***** válasza:

"Persze, de ez nem a matrica érdeme..."

igen, tudom, biztos az utak minősége miatt drágább

2017. aug. 14. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:

"A telefonod ad e neked matricát?"

Miért lennék köteles telefonon vásárolni? És te tudsz a neten osztrák matricát venni?

2017. aug. 14. 15:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Oké! Nem akarod még az osztrák fizetéseket is megemlíteni?
2017. aug. 14. 15:37
 15/23 anonim ***** válasza:

"Miért lennék köteles telefonon vásárolni?"

Jaj.. Persze hogy nem vagy köteles, de menet közben nincs matrica, azért valahol meg kell állni. Idő=pénz, tudod?!

2017. aug. 14. 15:40
 16/23 anonim ***** válasza:

" Oké! Nem akarod még az osztrák fizetéseket is megemlíteni?"

Nem akarom, de azért nem kell elolvadni attól, hogy "ebben leköröztük őket", amikor drágábban veszel meg valamit és még az utak is szarabbak...de a lényeg, hogy kényelmesebben veszed meg :D na hurrá :D

2017. aug. 14. 15:40
 17/23 anonim ***** válasza:

"Idő=pénz, tudod"

Nálad. Én nem sietek.

2017. aug. 14. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:

"És te tudsz a neten osztrák matricát venni?"

Fene vigye... még neten sem lehet matricát venni...

2017. aug. 14. 15:41
 19/23 anonim ***** válasza:

"Én nem sietek"

Könnyebb úgy hogy senki nem vár haza, az tény.

2017. aug. 14. 15:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Időpont ma 15:41

Mert béndzsó vagy. Én szoktam neten rendelni az adac-tól, még postaköltséggel is olcsóbb, házhoz jön, és akkor még megállni sem kell. Ennyit az idő=pénz-ről :D

2017. aug. 14. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!