Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Nem túlzás ennyire megemelni...

Nem túlzás ennyire megemelni a biztosítást?

Figyelt kérdés

Ezer köbcentis benzines autóm van, 2 éve van meg, tehát most kötöm rá majd a harmadik biztosítást.(kötelezőt)

20 évesen vettem, akkor a Posta biztosítóval jöttem ki a legjobban éves 77 ezer forinttal, A0-ban.(akkor 1 éves jogosítvánnyal)

Utána az Allianzhoz mentem, évi 46 ezer forint B1-ben (2 éves jogosítvánnyal)

Majd most küldte az Allianz az ajánlatát,hogy 77 ezer forint/év B2-ben, 3 éves jogosítvánnyal.

Mindezt balesetmentesen.

A netrsiken csak 20.-a után tudok számolni, mivel előző biztosítóként még a Postát azonosítja a rendszámom alapján, és ugyan megpróbáltam úgy, hogy előrébb állítottam a váltást 1 hónappal, de az sem volt túl kedvező (másik biztosító ajánlata valami 60 ezer/év volt), de gondolom ez nem is pontos, mert a rendszer érzékelni a zavart az éterben.

Mindenesetre kicsit megdöbbent, és valamilyen szinten felháborít az Allainz ajánlata...a duplájára emelték a biztosítást, és vajon mi lett volna ha baleset okozok?Akkor évente fizethetném az autó értékét biztosításra?

Szóval nem értem...

(Az már lefutott kör,hogy idősebb családtag nevére kössek biztosítást, nincs ilyen lehetőségem)

2017. aug. 7. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

"2 éve van meg, tehát most kötöm rá majd a harmadik biztosítást."

Nekem évek óta ugyanaz a biztosítóm, nem kötögetem újra.

A netrisken bármikor ki tudod számolni a biztosításodat, nem kell megadni az igazi rendszámodat elég ha beírod, hogy abc-123. Fizess egy összegben átutalással, add meg az email címedet és egy halom kedvezményt kapsz. Aztán menj be ahhoz a bitosítóhoz ami a legolcsóbb és személyesen kösd meg a szerződést. Ha hiszed ha nem, sokat lehet így spórolni.

2017. aug. 7. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Az Allianz ezt csinálja. Ha valaki olyan madár, hogy nem köti újra, akkor jól megemelik neki. Én minden évben újrakötöm, így viszont az Allianz a legolcsób.

Nekem is kiküldtek egy nevetségesen magas összeget, bementem, puff egyből a fele jött ki a kalkulátorban.

2017. aug. 7. 18:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Természetesen bementem volna, már csak azért is,hogy felmondjam.De akkor ezek szerint ha náluk újra megkötöm, akkor más össze jön ki?!
2017. aug. 7. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen
2017. aug. 7. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

ugyan így jártam, Allianz egy tróger banda

1.6 golfra kijött hogy 88ezer

megnéztem netrisken 44 a k&h, majd felmentem a k&h oldalára és ott kihoztam 38ért

2017. aug. 7. 19:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Személyes egyeztetés után 37 lett a 77-ből :)
2017. aug. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!