Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Véletlenül meghúztam egy...

Véletlenül meghúztam egy másik autót! Mit tegyek? 18/l

Figyelt kérdés
Egy kórház parkolójában történt,nagyon szorosan állt be mellém a kocsi,de én szabályosan álltam.Mikor kitoltattam kicsit meghúztam az autóját.Baratnőm velem volt,ő látta az esetet.Nagyon félek,szüleimnek el sem merem mondani.A kocsi tulajdonosa nem látta a dolgot.

2017. jún. 26. 13:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%

"ő apukája amúgy rendőr."

Kemény vagy!

2017. jún. 26. 14:43
 12/28 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínüleg nins kamera,mert ez egy kisváros,a parkoló is kavicsos,felfestés nélkül.Már kb.6 óra telt el az eset óta.Megnyugodhatok?
2017. jún. 26. 17:41
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őszintén, nem tudom, ha megnyugodhatsz-e vagy sem. Ez most már attól függ, mikor vette/veszi észre a másik kocsi tulaja a kárt, és hogy egyáltalán akar-e ennek az egésznek utánajárni.
2017. jún. 26. 17:54
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy foglalkozik-e vele a tulajodos,nem egy luxus autóról van szó,hanem egy lassan kukába kerülőről.Nem tehetek róla,hogy ennyire közel állt hozzám,az ajtót sem tudtam kinyitni,csak azért tudtam beülni,mert egy 44 kilós lány vagyok 165 cm-vel.
2017. jún. 26. 18:06
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Közel állt.. huha..attól még te nagyobb paraszt vagy nyugi:) ha ő neki sikerült beállni anélkül h lezúzza az autód akkor neked is sikerülhetett volna kiállni..de ha ennyire nem megy a vezetés legalább egy cetlit az adataiddal illik hátrahagyni..és nem azért mert látta a kamera vagy mert feljelent..Nemhinném hogy örülnél ha valaki végig húzná az autód és elmenne.A másik része, nem mondjuk más autójára hogy "kukába" illő.Attól hogy apuci alád tolta az X6ost nem mindenkinél van ez így.
2017. jún. 27. 07:15
 16/28 A kérdező kommentje:
Biztos alámtolta apuci,pláne,hogy apukám meghalt."Nevelőapukám" van,aki le sem szar.Eemmit sem tolnak a seggem alá,ha szeretnék pl egy cipőt,azt is nekem kell megvenni a saját pénzemből,amit diákmunkával szerzek.
2017. jún. 27. 09:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Azt meg hozzáteszem,hogy nekünk nincs is autómk,keresztüleimé,ők foglalkoznak velem,és nem a "szüleim".Sajnálom,hogy meghúztam,már ha én húztam meg egyáltalán.Én nem láttam,hogy meghúznám,barátnőm kondta,hogy meg van húzva a mellettünk lévő autó.Ebből gondoltam hirtelen,hogy lehet én voltam,aztán lehet karcos volt már esdig is.
2017. jún. 27. 09:15
 18/28 anonim ***** válasza:
35%

segged alá nem tolnék én se egy autót

de a seggedbe betolnám a bránerem:)

2017. jún. 27. 13:38
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem add le a jogsid:D azt se tudod hol van az autód:)
2017. jún. 27. 14:26
 20/28 anonim ***** válasza:
10%
a parkolás úgy szabályos ha egy ajtó nyitási távolság van két autó között. ha te szabályosan alltal be ahogy mondod akkor megkönnyebbülhetsz egy picit bár így is te voltál a paraszt. ha az én kocsimat meghuznák és utána derülne ki ki volt és otthagyta szó nélkül akkor biztos agyon agyon verném. bár hozzáteszem hogy az ajtó nyitási távolság kivitelezhetetlen szinte ezekben a parkolókban
2017. jún. 28. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!