Ez most akkor jogos volt vagy nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Bilimész vagyok és most azért írok ki kérdést ugyanis ma megszólalt a telefonom a KRESZ vizsgán. Úgy volt hogy kb a vizsga közepe táján megszólalt a telefonom mert elfelejtettem lenémítani. A vizsgabiztos felkelt odajött és kiküldött a teremből. Pedig fel sem vettem csak hagytam csörögni. Ez most akkor így megteheti egy vizsgabiztos?2017. jún. 13. 10:28
1/5 anonim válasza:
A vizsga előtt elmondják, hogy a mobiltelefonokat ki kell kapcsolni, a vizsgán tilos a telefon.
Egyébként kamu szaga van a kérdésnek, nem régen volt a "mi van, ha a KRESZ vizsgán megszólal a mobiltelefon", most meg ez...
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
de ez most komolyan megtörtént nem hazugságból írtam ki! az első válaszolónak üzenem: ahogy írta a "vizsgán tilos a telefon" én nem telefonoztam hanem ott volt a zsebembe és hívott valaki és megszólalt!
2017. jún. 13. 15:03
4/5 anonim válasza:
Igen, tilos bekapcsolt állapotban bevinni a vizsgára. Te megtettem és ezért kizartak, teljesen jogos.
5/5 anonim válasza:
Jogos !
Nem véletlen mondják el vizsga elött direkt hogy mindenki tudjon rolla ezt a mondatot álltalában " kérjük rádiotelefonjaikat a vizsga idejére kapcsolják ki vagy némítsák le "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!