Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Nem reg vettem egy autot...

Nem reg vettem egy autot angol rendszammal amit nem vettem a nevemre mivel nem volt ra Penzem akkor! Adas veteli minden meg van ra! Viszont el utaztunk romaniaban es megalitott a rendor nem volt zold kartyam?

Figyelt kérdés
A lenyeg az egeszben hogy emiat elvette a rendszamom es a forgalmit! Es amig nem mutattom fel ezt addig nem kapom vissza se a rendszamot se a forgalmit! Kerdesem az lenne hogy ez miat ki vonhatjak forgalombol az autot vagy esetleg ki kuldik angliaba a forgalmit es a rendszamot? Kovetkezo honapba tudnak menni romaniaba es vinnem a biztositast es a zold kartyat de viszont attol tartok nehogy addigra vissza kuldjek a rendszamot es a forgalmit angliaba mert akkor nem lesz ertelme kosek biztositast! Barki barmit tudd segiteni vagy jart mar igy kerem segitsen koszi ellore is!
2017. máj. 26. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:

"Kerdesem az lenne hogy ez miat ki vonhatjak forgalombol az autot" (?)

Már kivonták forgalomból, mehetsz érte trélerrel.

Forgalmi nélkül elég macerás lesz Magyarországon beregisztráltatni.

2017. máj. 27. 08:13
 2/6 kerdmegeslesz válasza:

Koszi a gyors valaszt. Akkor mit tegyek ezutan mert fogalmam nincs hogyan kapom vissza a forgalmit?

Mert a rendor azt mondta amig nem mutatok fel biztositast vissza nem kapom! Kaptam hozza jo 200ezres buntetest is amit mas nap lefizetem azt mondtak a rendorsegen vissza adjak ha lefizetem a buntetest de nem adtak. Es nem egy olcso autorol van szo meg ha 200ezres autorol lenne szo ott is hagynam! Annyi biztos tobbet romaniaban nem jarok nappal mert penz ehesek rendorok!

2017. máj. 27. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Tudathasadásod van? Egyik nick-ről kérdezel, a másikról meg kommentelsz, lájkolni is szoktad magad? :)

"Annyi biztos tobbet romaniaban nem jarok nappal mert penz ehesek rendorok!"

Értem, a pénzéhes rendőr. Nem te voltál az aki biztosítás nélkül közlekedett egy angol rendszámú autóval? Magyarországon is bevonták volna ezért a forgalmidat. A 200 ezres büntiből meg talán még a honosítás is kijött volna. Azt már meg se említem, hogy a biztosítás megkötéséhez nem kell egy forint se.

2017. máj. 28. 07:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Nincs tudas hasadasom csak nem engedet belepni....
2017. máj. 28. 09:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Es akitől vettem az autot adot papirt a biztositasrol ami ervenyes volt novemberig.... de csak papiron amit en abszolut nem tudtam sajnos. Itt magyarorszagon mielott el indultam volna romaniaban be mentem a rendorsegre es meg kerdeztem oket es azt mondtak bent hogy ez az en problemam de ha baleset lesz akkor bajba kerulok! Mert akkor meg volt biztositasom a lenyeg hogy kikapcsoltak mar utanna amirol nem tudhatam! De mindegy mar ami tortent tortent. Inkabb az erdekelne engem hogy hogyan rendezem el az egeszet hogy ujra jarni tudjak az autoval?
2017. máj. 28. 09:44
 6/6 anonim válasza:
A rendőrök nemhiszem, hogy azt mondták, hogy nyugodtan járjál biztosítás nélkül ha baj lesz a te felelősséged...... vagy mégis??? Nekem sose mondanak ilyet, hogy járjak biztosítás nelkul rá érek befizetni ha lesz pénzem.... chhh :D .
2017. jún. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!