Nem reg vettem egy autot angol rendszammal amit nem vettem a nevemre mivel nem volt ra Penzem akkor! Adas veteli minden meg van ra! Viszont el utaztunk romaniaban es megalitott a rendor nem volt zold kartyam?
"Kerdesem az lenne hogy ez miat ki vonhatjak forgalombol az autot" (?)
Már kivonták forgalomból, mehetsz érte trélerrel.
Forgalmi nélkül elég macerás lesz Magyarországon beregisztráltatni.
Koszi a gyors valaszt. Akkor mit tegyek ezutan mert fogalmam nincs hogyan kapom vissza a forgalmit?
Mert a rendor azt mondta amig nem mutatok fel biztositast vissza nem kapom! Kaptam hozza jo 200ezres buntetest is amit mas nap lefizetem azt mondtak a rendorsegen vissza adjak ha lefizetem a buntetest de nem adtak. Es nem egy olcso autorol van szo meg ha 200ezres autorol lenne szo ott is hagynam! Annyi biztos tobbet romaniaban nem jarok nappal mert penz ehesek rendorok!
Tudathasadásod van? Egyik nick-ről kérdezel, a másikról meg kommentelsz, lájkolni is szoktad magad? :)
"Annyi biztos tobbet romaniaban nem jarok nappal mert penz ehesek rendorok!"
Értem, a pénzéhes rendőr. Nem te voltál az aki biztosítás nélkül közlekedett egy angol rendszámú autóval? Magyarországon is bevonták volna ezért a forgalmidat. A 200 ezres büntiből meg talán még a honosítás is kijött volna. Azt már meg se említem, hogy a biztosítás megkötéséhez nem kell egy forint se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!