Ha kinéztem egy autót, milyen hivatalos dolgokat kell elintézni hogy elindulhassak vele a forgalomban?
Figyelt kérdés
Szóval kinéztem egy használt kocsit, elmentem, átnéztem. Eldöntöttem hogy megveszem.
Milyen hivatalos tennivalókat kell elintéznem hogy minden meglegyen és nyugodtan kigurulhassak vele az utcára?
Elsőtől az utolsó lépésig!
Köszi
2017. máj. 24. 12:55
11/15 A kérdező kommentje:
de mivan ha az erdetiségvizsgálat során valami gikszer van, és én viszont már kifizettem, biztosítást kötöttem a kocsira?
2017. máj. 25. 01:12
12/15 anonim válasza:
Akkor gáz van...
Az eredetiség vizsga igazolás beszerzése lehet az ügymenet egyik buktatója, mert annak beszerzésének menet nincs szabályozva... szükséges az átíráshoz, de a gyakorlat jórészt az, hogy azt a vevőre hárítják, pedig, ha ott gond van, az eladónak kellene helyt állni.
Jobb esetben megoldás lehet, hogy az eredetiségvizsga megelőzi az adásvételt, de ez ritka, és kereskedőknél szinte kizárt
13/15 A kérdező kommentje:
Most egy ismerősöm azt mondta, a legtöbb helyen, autokereskedésben, elinteznek nekem minden papirmunkát 2-3 nap leforgasa alatt. Ez igaz?
2017. máj. 25. 11:12
14/15 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy igaz-e, hanem az, hogy érdemes-e rájuk bízni.
15/15 anonim válasza:
Egy kis plusz pénzért persze, elintézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!