Mennyire szigorú a levizsgáztatás behozott autora?
9 évig éltem külföldön az európai unión belül és 2010 óta a nevemen van egy autó amit most szeretnék visszahozni magyarba magammal. Azt az informácót kaptam, hogy ha bizonyithatóan több mint fél éve a nevemen van az autó akkor a regisztrációért nem kell fizetnem csak a rendszámért és a vizsgáztatásért valamint az illetékeket.
Az lenne a kérdésem, hogy a vizsgáztatás ezesetben mennyire szigorú? Az autón ki vannak cserélve a rugók és lengéscsillapítók, Tüv bizonyítvánnyal rendelkező coiloverekre. Itt sosem okozott problémát az éves vizsgáztatás során. A másik kérdés a kerék méret? kb 3.5%al nagyobb kerekek vannak az autón mint a gyárilag ajánlott méret. Amikor vettem őket a komfort miatt döntöttem emellett, hogy a nagyobb oldalfal több rugalmasságot adjon. Eredetileg 195/60 R15 helyett 205/50 r17 ez jelenthet gondot a vizsgáztatás során? Jobb ha inkább a téli gumikkal viszem majd oda? Előre is köszi.
Nem fog átmenni műszakin az ültetés miatt.
Kint irasd be a forgalmiba és érvényes papírokkal hozd haza.
Guminál inkább az a neccesebb ha túl széles, kilóg a sárvédő alól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!