Ebből lesz még valami?
Ha kitöltitek a kárbejelentőt és azt feladjátok, akkor a biztosító küldi hogy még egyszer töltsétek ki ezt jó 3-4 héttel később pont azért hogy ezzel megerősítsétek a tényleges dolgot hogy nem-e kényszer hatására töltötte ki valamelyik fél a kárbejelentőt. Ezt már meg kellett volna tenned, ha addig nem volt ilyen akkor a dolognak már annyi, azóta el is telt 3 hónap, már utána kuss a dolognak, és 1000% hogy a biztosító már addig értesített volna téged.
De ha annyira bizonytalan vagy menj be a biztosító egyik irodájába és ott kérdezzél rá erre a dologra hogy mi a helyzet, nehogy utólag derüljön ki és már kapnád a leveleket.
De én szerintem 99% hogy már megúsztad azt a dolgot szóval szerintem már semmi nem lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat.
1. A lakcíme volt ugye megadva, el is mentem többszőr hozzájuk de senki nem jött ki. A többi adat mind jól megvolt adva úgy tudom hogy csak a lakcímet írta rá utólag. Bár ki tudja még.
2. Semmilyen papírt nem kaptam tőlük se e-mailt. Igazából ennek nem tudom úgy mi a menete mert ugye ez volt az első alkalom. Én nem adtam fel, pedig egy kárszakértő ismerősömmel is beszéltem erről.
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést mert ma vissza hallottam hogy a másik fél teljesen le akarja festetni az autóját. És félek hogy ez miatt megemelik a biztósításomat. Az ő autójában annyi kár lett hogy egy fekete csík lett a hátsó oldalán olyan 15 cm vagy még annyi sem.
Mondjuk talán képekkel tudnám bizonyítani. Mert nekem meg vannak. Nem tudom hogy ez jelent-e valamit.
Vajon miért izgulsz, ki nem szarja le, hogy mit csinált vagy nem csinált a másik! Kitöltöttétek a bejelentőt? Igen. Akkor semmi más izgulni valód nincs. És ha nem írta fel a tanút, összedől a világ? Nehogy már utána mászkálj, meg tanúkkal konzultálj már!
Amúgy a károsultnak van 30 napja, hogy bejelentse a kárigényét. Neked nem küldenek már semmit ha egyértelmű a dolog. Ha fizet a biztosító, akkor szoktak küldeni egy levelet, hogy fizesd ki a kárértéket ha nem akarsz lecsúszni a bonus-malus skálán.
Szóval izgulhatsz még 1-2 hónapig...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!