Hogy hozzak haza "lábon" egy Fiat 500-ast Olaszországból?
Repülővel mennék Olaszországba, majd onnan hazajönnék a kocsival. Mi ennek a menete, tudja valaki?
Gondolom Olaszországban kijelentés+rendszámleadás - és aztán kéne egy ideiglenes rendszám amivel jöhetek hazáig.
Van aki tapasztalt ebben? Sajnos trailerrel nem tudok érte menni.
Rengetegen tailereznek, foglalkoznak autó importtal.
Én keresnék egy olyan embert aki elhozza nekem a kiválasztott kocsit. Én már csak a kérdéses szervizháttér, műszaki állapot miatt sem indulnék neki egy frissen vett használt autóval egy 600-700 km-es útnak
Simán eljöhetsz vele, és akkor nagy élmény lenne. De az a baj, hogy szinte biztos hogy lerobbannál vele, és akkor többszörösébe fog kerülni a kaland, mintha alapból trailerrel hozattad volna haza.
Ha mégis lábon hoznád, akkor legyen egy terv, hogy ki indul utánad baj esetén, ne váratlanul érjen a dolog.
És egy parkolóban meghengerfejezi?:)
Fogadd meg az okosabbak tanácsát.
Egyébként miért nem játszik a trailer? Mert ha csak a kaland a lényeg benne, meg a feeling és hogy elmondhasd a haveroknak, hogy te hoztad lábon és mekkora királyság akkor oké, nincs értelme győzködni. De kíváncsi lennék mi más sziklaszilárd érved van
Nos, az érvem az, hogy ìgy olcsòbb lenne cirka 50000 Ft-tal, ami akár elhanyagolhatò is lehet a rizikòfaktort beszámìtva.
A hònap végén megyünk. Repülővel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!