Mennyi idő mire megjön a jogosítványom?
Az ügyintézés határideje – már elég régóta – 8 nap.
Amennyiben a kormányablakban történő átvételt választottad, akkor akár e hét péntekre is ott lehet (sőt, csütörtökre is), és átveheted; de legkésőbb jövő hét kedden. Ha kértél hozzá SMS értesítést, akkor értesítenek,a mint megérkezik.
Ha a postán való küldést választottad, akkor az néhány nap hosszabbodást jelent; jelentősebb is lehet a késés, ha kézbesítő-munkaerőhiányos területen laksz.
Most, hogy képzeletben könyékig túrok az emlékeim között, az jut az eszembe' TÉNYLEG! én is voltam friss jogosítványos kezdő. :)
Aztán az is eszembe jut, hogy a sikeres vizsga után megkérdeztem az ügyintézőt, mikor vehetem át a hőn áhított passzust?
Arra ma már a fene sem emlékszik, hogy hány napot mondott, de az azért biztos, hogy kivártam, és amikor letelt, elballagtam a megadott helyre, ott átvettem.
Tudod, ezek a régi történetek már csak ilyenek: az ember egyszer megkérdezett valamit, választ kapott rá, azt megpróbálta értelmezni, majd annak megfelelően cselekedett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!