Megnézhető valahol hogy mikor volt az autóra éves megyei matrica vásárolva?
Figyelt kérdés
Küldtek bírságot, tavalyról, pedig elméletileg volt rajta matrica. A blokkokat sajnos már nem valószínű hogy megtalálom. Minden alkalommal benzinkúton történt a vásárlás.2017. febr. 26. 16:37
1/5 anonim válasza:
A nevedre szóló forgalmival besétálsz az egyik ügyfélszolgálatra és megmondják. (Még szerencse, hogy a bizonylatra rá van írva, hogy őrizd meg 2 évig!)
2/5 anonim válasza:
ha kártyával fizettél, netbankon számlatörténetbe meg tudod még nézni szerintem
3/5 anonim válasza:
A fizetést meg tudja nézni de az érvényességet nem. Ha elírta a rendszámot, akkor is szívás van...
4/5 anonim válasza:
A blokkot nem, de a "matricát", azaz a bizonylatot KÖTELES lennél megőrizni. Pontosan ezért.
Futhatsz egy kört a nemzeti útdíjfizető szolgálatnál, de vagy megmondják, vagy nem...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nekem szerencsére van annyi eszem hogy félre tegyek ilyesmit, jelenleg fater volt a gyenge láncszem, minden vackot kidob, aminek kicsit is blokk kinézete van. Egyébként maga a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató küldte a büntetést. Közöltem is faterral, hogy semmi esélye ez alól kimászni, mert ők biztos tudják hogy volt-e vagy sem...
2017. febr. 28. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!