Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Segédmotor kötelezőjét át...

Segédmotor kötelezőjét át tudom vinni autóra? K

Figyelt kérdés

kicsit komplikált és furcsa kérdés, de remélem érthető. Szóval van megoldás?

Az a helyzet, hogy elkezdeném már bonus malus pontokat gyűjteni, viszont 2.5-szőr drágább lenne a kötelezője az autónak ha az én nevemen lenne, most 16 ezer nekem meg 50 ezer lenne. Arra gondoltam, hogy kismotort veszek és arra kötök kötelezőt, majd idővel hab skálán feljebb lépek már kedvezőbb lesz autóra. Lehetséges ez

2017. febr. 21. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
tudtommal segédmotorra nincs bonus rendszer.
2017. febr. 21. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kategórián belül lehet csak átvinni ahogy én tudom.
2017. febr. 21. 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

ha ezres sportmotorod lenne, azt se tudnád átvinni...

tényleg ilyen fillérb4szó vagy, hogy évi 5ezres biztosítással akarsz éveken át trükközni, hogy pár tízezerrel jobban járjál?

ha nincs lóvé autóra, akkor inkább ne tarts fent, mert ha gond a biztosítás, akkor a szervizzel meg a tankolással mi lesz?

2017. febr. 21. 22:49
 4/8 A kérdező kommentje:

De még tanuló vagyok, nem tudnék bevállalni évi 50 ezret úgy, hogy szinte időm nincs melózni, most is beteg vagyok azért vagyok itt fél kilenckor.. nyáron gyakorlat miatt nincs időm melózni suliba meg 4-kor végzek. Nem fogok odaállni a szüleimhez, hogy fizessenek 2.5-szer annyit amennyit most. Mert felesleges. Motor is csak papíron lenne a nevem alatt, félek motorozni. Meg azért a segédmotor biztosítása pár ezer...

Meg amúgy is smucig vagyok, nőkkel is kifizettetem az ő részüket randinál.

2017. febr. 22. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
A nőknél nem kell, azok a nők, akik veled szóba állnak, beleszámolják a tarifába, hivatásosak, van benne gyakorlatuk.
2017. febr. 22. 09:31
 6/8 A kérdező kommentje:
igazad van, tökéletes vagy. olyan akarok lenni mit te.
2017. febr. 22. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:
SM kategóriában nincs bónusz. A00 maradsz végig
2017. febr. 22. 10:53
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. febr. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!