Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
vásároltam egy autót 2016.11.10-n de még az nap össze is tört előre láthatólag csak egy hét múlva lesz kész és ez idő alatt nem volt rajta kötelező biztosítás,ha kész lesz és kötök rá biztosítást fognak kérni valami plusz összeget amiért nem volt rajta 2 hónapig biztosítás?
2017. jan. 3. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Bizony, fedezetlenségi díjat kell majd fizetned azokra a napokra 310Ft-tól 690Ft/napig, plusz baleseti adó. Szép kis összeg lesz.
2017. jan. 3. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
azt tuti. Fedezetlensegi dij, baleseti adoval napi dijban szamolva, a minimum is 310 ft/nap, a legnagyobb 690 ft/nap, mint, ahogy elottem is irtak. 60 napra ez legalabb 18600, de max 41400 ft, attol fuggoen hany kw-os az auto, es szemelygepkocsi-e. Plusz erre a balesti ado 30%. Miert nem kotottel ra akkor? Bejelenteni bejelentetted, vagy atirattad? Mert, ha meg azt sem, akkor az megy egy adag fizetnivalo lesz.
2017. jan. 4. 11:00
 3/7 A kérdező kommentje:
66kw-s az auto,természetesen be lett jelentve a kár de nem tudtam még átíratni az eredetiség vizsga miatt
2017. jan. 4. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
na de kinek jelentetted be, ha nem volt biztositasa? az auto at lett iratva a nevedre 2 heten belul?
2017. jan. 4. 11:28
 5/7 anonim ***** válasza:
na akkor meg az is plusz fizetnivalo lesz :D
2017. jan. 4. 11:28
 6/7 A kérdező kommentje:
megvettem 1015.11.10.n az autót és még az nap este össze is törtem tehát a biztosítás éjfélig még volt rajta,az összeg már kifizetésre is került!
2017. jan. 4. 11:51
 7/7 anonim ***** válasza:
ilyen nincs, hogy a biztositas ejfelig rajta volt. Kinek a biztositasa? Az elozo tulajet te nem hasznalhatod. Az adasvetelin rajta a datum/idopont amikortol mar a tied. Onnantol kell ra a kotelezo biztositas is. Attol fuggetlenul a mai napig még mindig nincs rajta, tehat ketyeg az ora es a napidij.
2017. jan. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!