Autópálya matricához kell még valami?
Figyelt kérdés
Megrendeltem a neten, megkaptam a bizonylatot e-mailben, kinyomtattam és betettem a kocsiba. Ehhez kell még valami? Le kell pecsételni vagy valamit kell még vele csinálni? Ha megállítanak, akkor tudni fogják, hogy van matricám?2016. dec. 22. 13:58
1/4 nemcso válasza:
Ennyi elég. Megállítani mostanában már nem szokás, mert kamera kamera hátán. De ha mégis megállítanának, akkor egy-két pillanat alatt megtudják a választ a rendszámod alapján. Nem kérnek papírt.
2/4 anonim válasza:
Nem kérik, kamera ellenőrzi a rendszám alapján.
De érdemes megőrizni pár hónapig, mert ha valami okból mégis megbüntetnek, akkor legyen mit lobogtatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2016. dec. 22. 15:22
4/4 anonim válasza:
Én rendszeresen használok fizetős utakat, de még sosem állítottak meg. Kamerák vannak mindenhol, melyek rendszámfelismeréssel ellenőrzik az úthasználati jogosultságot. Gyorsabban dolgoznak, mint az emberek, és kevesebb hibát is vétenek. Elég ha a bizonylatot magadnál hordod, de jó eséllyel nem fogják kérni. Ma már elektronika végzi az ellenőrzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!